Domů Téma Fermentované produkty

fermentované produkty

Ovesný jogurt (bez sóji)

Ovesný jogurt (oat jogurt) je skvělou alternativou pro všechny, kteří si chtějí dopřát rostlinný jogurt, ale chtějí omezit sóju v jídelníčku. V jogurtovači je...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Domácí sójovo-arašídový tempeh

Sója i arašídy jsou špatně stravitelné luštěniny. Mají ale spoustu bílkovin. Díky fermentaci ve formě tempehu se antinutrienty v sóje i arašídech rozloží a...

Domácí sójový tempeh

Sója je skvělý zdroj bílkovin, který se vyrovná i masu. Uvařené sojové boby jsou ale nestravitelné. Díky fermentaci ve formě tempehu se antinutrienty v...

Domácí čočkový tempeh

Čočka je naše tradiční luštěnina plná bílkovin a důležitých živin, tak proč si neudělat takový náš český tempeh právě z čočky? Zkuste si ho...

Domácí fazolový tempeh

Tempeh nemusí být pouze ze sóji, lze ho vyrobit i z jiných luštěnin. Výborný je třeba z různých druhů fazolí! Vytvořte si svůj domácí...

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

Domácí hrachový tempeh

Příprava domácího hrachového tempehu není žádná věda. Zvládnete ho v domácích podmínkách raz dva. Stačí vám k tomu spotřebiče a pomůcky, které už máte...

Domácí cizrnový tempeh

Udělat domácí tempeh není vůbec žádná věda a zvládne ho každý, kdo ví, jak vařit a míchat. Stačí vám na to základní vybavení, které...

Sója pod lupou: ano nebo ne?

Jsou sojové výrobky hrozbou pro naši štítnou žlázu a hormony? Mohou je jíst děti? A v jaké podobě a kolik, aby neškodily, ale pomáhaly?...
Téma: ovesné vločky, fermentované produkty, cizrna, kondiment, fotopostup, kimchi, fazole pinto, shoyu, jogurtovač, slupky od melounu, tempeh z hrachu, bez laktózy, kvašené slupky, jogurt, jogurty, jak udělat jogurt, arašídy, trávení, rostlinný jogurt, luštěninový tempeh, vločky, neloupaná čočka, syrová strava, meloun, jak vyrobit vegan jogurt, aduki, kvašený meloun, bakterie, bez mléka, fazole černé oko, výroba tempehu, jemné vločky, bez masa, protein, pickles, jak vyrobit tempeh, jak kvasit zeleninu, proteiny, Online kurz Jak začít, sójové mléko, kvašená zelenina, probiotika, bezlepková dieta, čočkový tempeh, hormony, navy fazole, arašídový tempeh, dysfunkční střevo, kvašení zeleniny, kombucha, fytoestrogeny, adzuki, probiotické potraviny, vitariántví, luštěniny, celá čočka, fermentovaná soja, domácí jogurt, ATB, vegetariánství, kvašené potraviny, raw, pikls, vodní meloun, bakterie mléčného kvašení, tempeh ze sóji, kvašení, jak začít, bez lepku, beluga, sójová omáčka, melounové slupky, sójový tempeh, sójová smetana, antibiotika, fermentor, fazole, sojová mouka, vegan jogurt, ABKM, veganství, sojové maso, vegan, tempeh z luštěnin, střeva, jogurt vegan, nakládání, tempeh z čočky, azuki, střevo, hrách půlený, fermentace, vitarián, vločky z ovsa, sója, střevní bakterie, tofu, alergie na mléko, buráky, umeocet, fit strava, low carb, natrural tempeh, rostlinné jogurty, sójové výrobky, vegetariánské recepty, jogurt z vloček, střevní rovnováha, mikrobiom, miso pasta, paleo, prebiotika, tempeh, střevní mikroflóra, kvašené, celiakie, natto, oat jogurt, kvašáky, hrachový tempeh, natural tempeh, jak vyrobit rostlinný jogurt, nakládaná zelenina, tempeh z cizrny, cizrnový tempeh, tempeh z fazolí, fitness strava, dysbióza, místo masa, bílkoviny, střevní mikrobiom, rejuvelac, jak udělat tempeh, přírodní tempeh, jogurt z ovsa, raw food, černé fazole, ovesný jogurt, celiak, fermentovaná zelenina, fermentované potraviny, tibi, mikroflóra, Klub Jíme Jinak, pickles z melounu, jogurt bez mléka, doplňky stravy, čočka, Tamari, bílý tempeh

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?