Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechno potřebné máte totiž doma v kuchyni. V tomto článku vám ukážeme, jak na to, aby se pickles zaručeně povedlo! A také si projdeme základní problémy, které se mohou při výrobě vyskytnout.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Více o Klubu

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Možná nejste . Nebo zkuste nápovědu.


2 komentáře. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Předchozí článekVosí hnízda (bez lepku, raw)
Další článekChcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky