Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechno potřebné máte totiž doma v kuchyni. V tomto článku vám ukážeme, jak na to, aby se pickles zaručeně povedlo! A také si projdeme základní problémy, které se mohou při výrobě vyskytnout.
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat Klub
Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky,
odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody.
Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam.
Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super,
zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás
a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
PS: V pondělí 13.2. startujeme Jarní očistu!
Pokud zažíváte stres, únavu, necítíte se dobře nebo máte pár kil navíc, pojďte s tím zatočit. Začínáme
8 týdenní Jarní očistu.
Pročistíme tělo,
zlepšíme jídelníček, postavu i psychiku. Už za pár týdnů uvidíte výsledky - ověřeno na lidech! 😊
Komentáře