Domů Téma Jak na pickles

jak na pickles

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...
Téma: mléčné kvašení, čínské zelí, vegan, kvašení, jak uděla pickles, střevo, syrová strava, cibule, střevní mikroflóra, vitamíny, zavařování, recept kimchi, česnek, jak na pikls, jak kvasit, bezlepková dieta, celiakie, střevní mikrobiom, výroba kimchi, Hokaido, domácí kimchi, sezóna zima, kvašené okurky, ABKM, jak připravit pickles, zavařená zelenina, sezóna podzim, daikon, jak kvasit zeleninu, alergie na mléko, zázvor, řepa, enzymy, celiak, mikrobiom, bez laktózy, pasterizace, bílé zelí, fermentování, jablko, korejské kimchi, zelí, Klub Jíme Jinak, recept pickles, vitarián, sůl, lactobacillus, výroba kimči, mořské řasy, chilli pasta, krev, čili, korejské kimči, nachlazení, stres, pikls, jak vyrobit pickles, kysané zelí, bakterie mléčného kvašení, mléčně kvašená zelenina, jak udělat pickls, zelenina, raw food, jogurt, chřipka, jarní cibulka, picklování, živá strava, eganství, kvašáky, nervový systém, co je to pickles, kvašená zelenina, vegetariánské recepty, vegetariánství, dýně hokkaido, laktobacily, paleo, dýně, veganství, vodní pickles, kimchi, kyselina mléčná, raw, korejská zelenina, kysaná zelenina, jak udělat kimči, Hokkaido, anýz, probiotika, fermentace, vitariánství, imunita, nakládaná zelenina, živé bakterie, vitamín C, antioxidanty, trávení, druhy pickles, pikles, low carb, fitness strava, lowcarb, jak na pickles, kimči, jak udělat pickles, fit strava, chilli, ředkev, naložená zelenina, střeva, čili pasta, bez mléka, fermentovaná zelenina, střevní bakterie, bílá ředkev, krevní tlak, pickles, bez lepku, mrkev, jak udělat kimchi, domácí kimči, pickls, minerály

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?