Domů Téma Kvašáky

kvašáky

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechno potřebné máte...

Domácí tatarka

Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Benzoan sodný (E211) prodlužuje životnost potravin, ale zkracuje život lidí

Konzervanty jsou běžnou součástí složení mnoha potravin, dokonce i těch zdravých (kysané zelí a kvašáky). Mohou ale vyvolat vážné problémy, zejména některé z nich...
Téma: pomazánka, bez laktózy, kysané zelí, vegan tatarka, cibule, éčka, ADHD, vodní meloun, co je to pickles, kvašená zelenina, nervový systém, fit strava, aditiva, střevní bakterie, kondiment, vegan, střevní mikroflóra, kvašáky, kvašené okurky, hořčice, tofu, ABKM, parkinsonova choroba, rostlinná tatarka, lactobacillus, stres, silvestr, pickles, vegetariánské recepty, zkratky a tipy, uzené tofu, zavařená zelenina, sůl, fermentované produkty, krev, dip, nakládaná zelenina, fermentovaná zelenina, jak kvasit zeleninu, tatarská omáčka, bílé tofu, mikrobiom, leukémie, enzymy, bez lepku, bakterie mléčného kvašení, fitness strava, kysaná zelenina, naložená zelenina, slané občerstvení, fermentace, kvašený meloun, fermentované potraviny, kečup, přírodní tofu, olivy, veganství, benzen, druhy pickles, natural tofu, top recepty, melounové slupky, jak připravit pickles, kvašené, slupky od melounu, imunita, paleo, slazené nápoje, jogurt, kvašené zelí, nakládané okurky, krevní tlak, občerstvení, jak udělat domácí tatarku, sójová omáčka, kosmetika, zelenina, benzoát sodný, video, okurka, jak na pickles, sušené ovoce, rakovina, zavařování, jak udělat pickles, salát, recepty a videa, celiak, Klub Jíme Jinak, vegetariánství, laktobacily, kvašení, low carb, povidla, alergie na mléko, bezlepková dieta, mléčné kvašení, celiakie, meloun, jak udělat kvašenou zeleninu, silvestrovské pohoštění, pickles z melounu, džem, chřipka, domácí tatarka, kvašení zeleniny, pikls, vodní pickles, veganská tatarka, kvašené slupky, jak naložit zeleninu, tatarka, trávení, pasterizace, kvašené potraviny, sezóna jaro, kyselé okurky, střevo, hyperaktivita, děti, nakládání, živé bakterie

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?