Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po téhle vám ovšem nebude těžko. Tatarku můžete dávat na pečenou zeleninu, fritované kousky či ji dát do bramborovému salátu. V lednici vám pár dní vydrží a obratem ruky z ní uděláte pomazánku či zálivku do zeleninového salátu.
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...