Domů Téma Rafinace

rafinace

Má cenu připlatit si za olej ve skle?

Je vám líto investovat do dražších olejů ve skle? Má to vůbec cenu? V čem se liší od svých levnějších kolegů v plastu?

Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost...
Téma: granola, stabilizátory, obilí, celozrnné obilí, droždí, zubní kaz, oleje, konzervanty, polotovary, rafinovaná mouka, éčka, tyčinky, kyselina fytová, lisování, müsli, fermentované pečivo, kvašení, semínka, železo, cukrovka, minerály, psticidy, kosti, celiakie, dosa, kynuté pečivo, kváskový chléb, kynutí, rohlíky, fermentace, müsli tyčinky, cereálie, kalorie, kvásek, rafinované potraviny, kvašené pečivo, bílá mouka, ovesné vločky, vitamíny, rostlinné oleje, extrudované výrobky, ořechy, extrudáty, crohnova choroba, amasaké, tradiční strava, mražené pečivo, obezita, antinutrienty, vápník, pozoly, Klub Jíme Jinak, idli, zastudena lisovaný olej, rafinovaný olej, pečivo s droždím, mražené polotovary, kváskové pečivo, semena, rafinace, děti, barviva, prázdné kalorie, pufované výrobky, snídaně, průmyslově zpracované potraviny, rostlinný olej, olej, zuby, celozrnná mouka, zubní kazy, předkové, crohn, za studena, chelba, corfnflakes, demineralizace, rozpékané pečivo, oříšky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?