Domů Téma Mléčné kvašení

mléčné kvašení

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte...

Květák naložený v umeoctu

Květák naložený v umeoctu dobře vypadá i chutná. Jeho příprava je velmi snadná a skvěle se tak zužitkují případné přebytky ze zahrádky. Během pár...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...
Téma: fit strava, kysané zelí, zavařování, kyselina mléčná, léčba střevních potíží, jak připravit pickles, sliznice střeva, deprese, mléčné kvašení, ředkvičky v umeoctu, relax, mořské řasy, bezlepková dieta, pivo, křeče břicha, melasa, nakládaný květák, lepek, mléčné produkty, střevní potíže, jak kvasit zeleninu, řepa, kvašení v umeoctu, plynatost, jak léčit dráždivý tračník, lékořice, dýně, psychika a střevní choroby, zelí, kvašený květák, recept pickles, ředkvičky v nálevu, střevní bakterie, výroba kimchi, střevní zácpa, fytáty, nervový systém, Klub Jíme Jinak, vitamín C, kvásek, bobulovité ovoce, polyfenoly, kvašení, chřipka, cukr, zánět střeva, vitamíny, problémy s trávením, oregáno, minerály, raw food, antinutrienty, pickls, vitarián, kimchi, syrová zelenina, ABKM, potíže s trávením, IBS, pikls, strava při střevních potížích, reflux, miso, česnek, bakterie, ibišek, slaná chuť, porod, kvašená zelenina, Tamari, celiakie, ušlechtilá plíseň, syrové ovoce, rohlík, meduňka, sezóna jaro, bílé zelí, jogurt, alkohol, jak udělat pickls, kandida, bílá mouka, candida, paleo, kvašáky, domácí kimchi, vitariánství, druhy pickles, sacharidy, umami chuť, bolest břicha, vegan, průjem, duševní zdraví, eganství, jak udělat pickles, bakterie mléčného kvašení, zeleninový vývar, alergie na mléko, jak udělat kimchi, střevní mikrobiom, zlepšující látky, střeva, hořčík, vláknina, recept kimchi, raw, kvasinky, kvašené okurky, domácí kimči, jilm, zdravá strava, zelenina, kurkuma, fermentace, jak uděla pickles, kynutí, stres, umeocet, živočišná strava, čili pasta, fermentované potraviny, ume ocet, chléb, enzymy, shoyu, bílá ředkev, plynatost střev, oslabené trávení, strava, meditace, léčba střevních nemocí, SIBO, miso pasta, zázvor, péče o střevo, syrová strava, chilli pasta, laktobacily, pasterizace, propustné střevo, bez cukru, jak na pikls, dýně hokkaido, kimči, ředkvičky, ředkev, antibiotika, zpracované potraviny, sójová omáčka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?