Domů Téma Mléčné kvašení

mléčné kvašení

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte...

Květák naložený v umeoctu

Květák naložený v umeoctu dobře vypadá i chutná. Jeho příprava je velmi snadná a skvěle se tak zužitkují případné přebytky ze zahrádky. Během pár...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...
Téma: pickles, střevní bakterie, hřebíček, sezóna zima, miso, výroba kimči, střevo, červená řepa, ředkvičky, ume ocet, kvásek, bio, cukr, meditace, relax, pikles, aditiva, zánět střeva, jarní cibulka, natto, strava, odpočinek, druhy pickles, nakládání v ume octu, zavařená zelenina, jak připravit pickles, vývar, dysfunkční střevo, císařský řetz, paleo, sladkosti, domácí kimchi, kurkuma, recept kimchi, živočišná strava, pesticidy, vápník, jak léčit dráždivý tračník, kimči, rohlíky, fermentování, oslabené trávení, prebiotika, picklování, kyselina fytová, bílá ředkev, nervový systém, fit strava, chilli, domácí kimči, jak udělat kimchi, hlávkové zelí, strava při střevních potížích, jak na pikls, low carb, trávení, potíže s trávením, lékořice, IBS, lactobacillus, enzymy, vegan, Hokkaido, levandule, střevní rovnováha, fermentované potraviny, bakterie, chleba, lepek, křen, Klub Jíme Jinak, nadýmání, celiak, esenciální olej, korejské kimči, alkohol, průjem, imunita, mléčné kvašení, krev, kvašený květák, dýně, nakládaný květák, top recepty, vitamín C, sliznice střeva, fermentovaná zelenina, kvašená zelenina, antinutrienty, umeocet, strava při nemoci střev, ABKM, jak vyrobit pickles, čínské zelí, pikls, Hokaido, pickls, kvašáky, stres, minerály, máta, reflux, ředkvička, pivo, kvašené zelí, ocet, umami chuť, péče o střevo, ibišek, vodní pickles, bakterie mléčného kvašení, antioxidanty, naložená zelenina, kandida, jablko, čili pasta, syndrom propustného střeva, křeče břicha, střeva, melasa, zelí, celiakie, nízkosacharidová, kvašení, celer, kynuté těsto, bobulovité ovoce, co je to pickles, bezlepková dieta, bílá mouka, syrová strava, děti, kváskový chléb, střevní mikroorganismy, fermentace, česnek, sójová omáčka, trávicí enzymy, mořské řasy, tempeh, kvasinky, fermentovaný květák, psychika a střevní choroby, Tamari, SIBO, kvašené ředkvičky, krevní tlak, antibiotika, vitamíny, sezóna jaro

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?