Domů Téma Mléčné kvašení

mléčné kvašení

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Květák naložený v ume octu

Květák naložený v umeoctu dobře vypadá i chutná. Jeho příprava je velmi snadná a skvěle se tak zužitkují případné přebytky ze zahrádky. Během pár...

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte...

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...
Téma: naložené ředkvičky, zavařování, průjem, řepa, korejská zelenina, prebiotika, druhy pickles, hořčík, probiotika, fermentování, vývar, špatné trávení, nakládání v ume octu, ředkvičky v umeoctu, chřipka, vitamín C, jak udělat pickles, rostlinná strava, paleo, bio, kváskový chléb, kefír, spánek, čínské zelí, kandida, jak kvasit zeleninu, plynatost střev, mrkev, pikles, syndrom propustného střeva, kynutí, kvašené zelí, ume ocet, fermentovaná zelenina, bílé zelí, celiak, strava, střevní mikrobiom, dýně hokkaido, umeocet, křeče břicha, top recepty, chemie, deprese, imunita, bezlepková dieta, propustné střevo, sezóna jaro, pasterizace, sýry, výroba kimchi, kombucha, duševní zdraví, vodní pickles, odpočinek, zázvor, domácí kimchi, zavařená zelenina, zelí, umami chuť, sladkosti, bílá mouka, máta, sezóna léto, nafouklá střeva, cvičení, laktobacily, vitariánství, psychika a střevní choroby, nakládaný květák, pickles, kvasinky, hřebíček, Hokaido, jarní cibulka, cukr, kurkuma, mikrobiom, dýně, domácí kimči, chleba, bez cukru, mléčné kvašení, korejské kimči, ředkvičky v nálevu, slaná chuť, střeva, alergie na mléko, sójová omáčka, léčba střev stravou, droždí, veganství, éčka, děti, syrové ovoce, strava při nemoci střev, červená řepa, lékořice, candida, dráždivý tračník, natto, živá strava, kvašená zelenina, relax, aditiva, bílá ředkev, střevní potíže, toxiny, kynuté těsto, jak na pikls, bakterie mléčného kvašení, problémy s trávením, miso pasta, jak připravit pickles, jak udělat kimči, trávicí soustava, lepek, aloe vera, antinutrienty, chilli pasta, raw food, zácpa, průmyslově zpracované potraviny, střevní rovnováha, bez laktózy, stres, kvašené ředkvičky, chléb, konzervanty, pesticidy, bylinky, vegan, syrová strava, celiakie, bez lepku, oslabené trávení, jogurt, recept pickles, lactobacillus, kvašáky, bobulovité ovoce, bakterie, fermentovaný květák, péče o střevo, chilli, jak vyrobit pickles, fermentace, trávicí enzymy, potíže s trávením, dysfunkční střevo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?