Domů Téma Mléčné kvašení

mléčné kvašení

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Květák naložený v umeoctu

Květák naložený v umeoctu dobře vypadá i chutná. Jeho příprava je velmi snadná a skvěle se tak zužitkují případné přebytky ze zahrádky. Během pár...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Kvašená červená řepa s křenem

Křen posilňuje organismus, odhleňuje, udržuje správnou mikroflóru ve střevech a pomáhá při infekcích ledvin i močových cest. V kombinaci s řepou a zelím v...

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...
Téma: křen, ibišek, dýně hokkaido, kvašení v umeoctu, tymián, miso, bio, éčka, droždí, pikles, mořské řasy, jak kvasit zeleninu, strava při nemoci střev, kvašení, SIBO, nadýmání, vápník, vývar, antinutrienty, meditace, plynatost střev, pikls, nervový systém, jogurt, zpracované potraviny, sladkosti, melasa, laktobacily, problémy s trávením, minerály, fit strava, střevní potíže, bez laktózy, děti, střeva, kvašený květák, kimči, veganství, ředkvičky, zavařená zelenina, celer, zdravá strava, paleo, střevní mikroflóra, bez mléka, ume ocet, trávicí nemoci, miso pasta, propustné střevo, enzymy, kurkuma, sezóna léto, dráždivý tračník, meduňka, křeče břicha, jak uděla pickles, hlávkové zelí, cibule, chilli pasta, pečivo, výroba kimchi, syndrom propustného střeva, Tamari, trávení, raw, sezóna zima, čínské zelí, rohlík, low carb, jak léčit dráždivý tračník, bez cukru, bílá ředkev, rostlinná strava, vitamín C, nakládaná zelenina, bakterie, dysfunkční střevo, kyselina mléčná, spánek, recept pickles, fermentovaný květák, léčba střevních nemocí, kyselina fytová, jak udělat pickls, vegetariánské recepty, leaky gut, shoyu, živá strava, jak kvasit, kynuté těsto, antioxidanty, chemie, aloe vera, korejské kimchi, odpočinek, jablko, lactobacillus, eganství, candida, vitarián, červená řepa, vegan, hořčík, mrkev, kandida, tempeh, úzkost, cukr, špatné trávení, péče o střevo, výroba kimči, strava při střevních potížích, esenciální olejíček, ušlechtilá plíseň, průmyslově zpracované potraviny, celiak, řepa, fytin, cvičení, jak na pickles, Klub Jíme Jinak, kvašené ředkvičky, kysané zelí, střevní zácpa, zeleninový vývar, IBS, bílá mouka, chleba, čili, kváskový chléb, máta, krevní tlak, vitamíny, krev, kvašené okurky, nachlazení, nakládání v ume octu, probiotikum, kvašáky, umami, korejské kimči, plynatost, psychika a střevní choroby, jilm, imunita, fermentovaná zelenina, střevní problémy, deprese, ocet, jak udělat pickles

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?