Domů > Magazín > Jídlo pod lupou

Kojibakers prozradili výrobní tajemství

Vaše nastavení osobních údajů (cookies) nám zakazuje přehrávat videa.
Ale nebojte se. Jakmile videa povolíte, přehrajeme je.

Zásady cookies

V létě jsme navštívili českou rukodělnou výrobnu misa a dalších fermentovaných potravin. V Kojibakers totiž vyrábí a kvasí výhradně přírodními postupy, z evropských surovin a bez přidané chemie. To se nám líbí a právě proto jsme se za nimi vydali natočit reportáž a odhalit výrobní postupy. A bylo to super!

Věříme, že si Milana a Vaška užijte stejně jako my! :-)

Mrkněte na jejich dobroty. Doručují je i na Slovensko. A nezapomeňte, že členové Klubu Jíme Jinak mají obrovskou slevu na nákup u Kojibakers.

V tomto nabitém videu uvidíte

  • Co je KOJI a co se z ní vyrábí
  • Jak se v Čechách vyrábí MISO
  • Proč je MISO léčivé
  • Existuje MISO bez sóji a lepku?
  • Kdo slaví svátek “DEN HOUBY”
  • Proč máme japonské výrobky u nás
  • Jak udělat MISO polévku za minutu
  • Jak vnikli Kojibakers
  • Co u nich překvapilo Japonce
  • Proč bude Česko velmoc
  • Proč mají zmizet tiráky a dálnice
  • Jaká je tradice sóji v Evropě
  • Proč je sója strašák
  • Sójová omáčka bez sóji
  • Co mají všichni svatí společného s MISEM
  • Jak zraje MISO a jak se vyrábí
  • Odhalíme výrobní postup
  • Uvidíte plíseň v akci
  • Co dělá “plechový kamarád”
  • A kdo je “hlavní plesnivák”
  • Co je SHIOKOJI a k čemu je dobré
  • Jak na chuť “socialistických kuřat”
  • Jak se vyrábí octy původní metodou

A nám dejte vědět, jak se vám reportáž líbila.

PS: Jarní očista odstartovala - naskočte!

Zatočíme s jarní únavou, kily navíc i zdravotními problémy. Je čas na 8 týdenní Jarní očistu. Pročistíme tělo, zlepšíme jídelníček, postavu i psychiku. Už za pár týdnů uvidíte výsledky - ověřeno na lidech! 😊

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Iveta L.
8. 1. 2023

Pánové moc vám fandím, jste super. A JJ moc děkuji za skvělou reportáž🥰

Ahoj, děkuji za reportáž i přiblížení pro mě nové suroviny. Miluju lidi, kteří dělají věci takhle poctivě! :-) A ochutnám ty věci teď mnohem raději ;-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

50
11

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s probiotiky to ne...
5

Tuto sojovou omáčku můžete jíst, i když jste přísný celiak

Jste celiak nebo máte alergii na lepek a mysleli jste si, že už si nikdy nebudete moci dát oblíbenou sojovou omáčku? Máme dobrou zprávu. Zjistili jsme pro ...
33
4

8 tipů, jak se konečně zbavit nadýmání

Trápí vás nadýmání a trávicí problémy, i když jíte zdravě? Mrkněte na tyto tipy, jestli neděláte některou z následujících častých chyb…