Věříme, že si Milana a Vaška užijte stejně jako my! :-)
Mrkněte na jejich dobroty. Doručují je i na Slovensko. A nezapomeňte, že členové Klubu Jíme Jinak mají obrovskou slevu na nákup u Kojibakers.
V tomto nabitém videu uvidíte
Co je KOJI a co se z ní vyrábí
- Jak se v Čechách vyrábí MISO
- Proč je MISO léčivé
- Existuje MISO bez sóji a lepku?
- Kdo slaví svátek „DEN HOUBY“
- Proč máme japonské výrobky u nás
- Jak udělat MISO polévku za minutu
- Jak vnikli Kojibakers
- Co u nich překvapilo Japonce
- Proč bude Česko velmoc
- Proč mají zmizet tiráky a dálnice
- Jaká je tradice sóji v Evropě
- Proč je sója strašák
- Sójová omáčka bez sóji
- Co mají všichni svatí společného s MISEM
- Jak zraje MISO a jak se vyrábí
- Odhalíme výrobní postup
- Uvidíte plíseň v akci
- Co dělá „plechový kamarád“
- A kdo je „hlavní plesnivák“
- Co je SHIOKOJI a k čemu je dobré
- Jak na chuť „socialistických kuřat“
- Jak se vyrábí octy původní metodou
A nám dejte vědět, jak se vám reportáž líbila.
Ahoj, děkuji za reportáž i přiblížení pro mě nové suroviny. Miluju lidi, kteří dělají věci takhle poctivě! :-) A ochutnám ty věci teď mnohem raději ;-)
Skvele videt, jak dbaji na kvalitu vyrabeneho. Z videa dycha jejich zapalenost pro vec. Coby novacek potrebuji ochutnat pro mne nove ingredience. Uz se tesim na zasilku.
Jsem si jistá, že budete nadmíru spokojená, Jarko 😉 Jsou to opravdu lahůdky 😋
Dobrý den jsem tady nováček:)) Chci se zeptat dá se říct jestli je zdravější miso ze sóji a nebo miso z hrachu je to jedno? A druhá otázka je zdravá snídaně pohanková kaše s mákem? Vím, že by se neměla s ovocem. Děkuji moc.
Dobrý den Katerino, vítejte mezi námi, jsme rádi, že vás tu máme 😉 Co se týče misa, je jednom které si vyberete. Já jsem fanynkou toho hrachového, ale rozhodla jeho chuť, kterou jsem si oblíbila, což má každý jinak 😉
Pohanková kaše s mákem je ok, ale by dobré přidat ještě kousek vařené zeleniny. Stačí třeba nastrouhat kousek mrkve najemno a povařit společně s kaší. Uvidíte, že vám to bude chutnat. 😉
Tleskám kluci :))))), už mám doma a mizí to závratnou rychlostí, je radost vidět, že jsou tu pořád šikovní lidé !! :), díky.
Tak přátelé z JJ, tihle pánové jsou akorát tak podvodníci. Bacha na ně!!! Představte si, že jsem si v září u nich objednala spoustu výrobků (2 obrovské sklenice s miso pastou, shiokoji, nějaké polívky…) a už je skoro všechno pryč!!! Na těch jejich výrobcích by mělo být napsáno, že se jedná o návykové látky.
No nic, zřejmě budu muset objednat další várku :-)
Mám to úplně stejně :-)) :-))
Peti, já se ze začátku úplně lekla, co ti provedli! Tak takhle je to v pořádku. 😁🥳🌞
Přiznám se, že ve mě taky trochu hrklo. Akorát jsem odeslala objednávku a pak si tady přečtu takový komentář… :-D Ale uznávám, že by výrobky jako návykové označené být měly :-D:-D
Já tleskám !!! Na taková videa bych se vydržela koukat celý den – páni jsou zapálení pro věc a je vidět, že to dělají srdcem … k tomu ten důraz na lokálnost, znalost historie a různých postupů…ach, kdyby to tak dělal každý :) JJ moc děkuji za zprostředkování :) Miso mi zrovna dochází, tak určitě tentokrát zkusím od Kojibakers <3
Jsme rádi, že se líbí a ať chutná 👍
Toto je super reportáž, konečně jsem pochopila o co jde. Jdu objednávat, Díky moc
👍👍
Ahoj Evi :-)
Mám zásadní otázku – Co mám udělat se vším tím tmavým japonským misem, co mám nyní doma a už mi tak, po ochutnání misa od Kojibakersů, nechutná? :-) :-) :-)
Díky předem za odpověď.
Ono má každé to miso něco do sebe, já mám stále rozdělané rýžové, ječmené, sojové,miso natto a teď nově i hrachové a střídám je. Každé dá jídlu trochu jinou chu´t a jinou kvalitu i energii. Pokud ti až tak nechutná, tak můžeš uplatnit do vařeného jídla místo sojovky nebo třeba v tomhle receptu, když jsi v salátovém kurzu https://www.jimejinak.cz/salaty-domaci-tofu-syr/
Ahoj Evi :-)
děkuji za tvoji vyčerpávající odpověď. Mým dotazem jsem chtěla vyjádřit jak moc mi chutná hrachové miso od kluků :-) :-) :-)
Ale hned jsem si přečetla odkaz a zkusím dát tofu a miso dohromady :-) :-) :-)
Hezký den.
😃😃😃 To je jasné, ale když už jsi se ptala…😃
Evi, prosím Tě, oni tam říkají, že miso pasta být v lednici nemusí, že ještě neviděli miso zkažené. Tak doufám, že je to pravda, bo 2 ty obrovské sklenice skoro dvoukilového misa do lednice stejně nenarvu 😁
Já do ledničky taky miso nedávám 😉
Mám doma tři , to česnekové bude zachvíli pryč. 😋 Jsou výborný
Mám radost, že chutnají, Jani 👍
Nádherná reportáž, spousta zajímavostí. Jdu si zadat objednávku 🙂
Tak dobře nakupte a ať chutná 👍
Hrachová miso polévka je chuťově výborná, až takhle dobrý jsem to teda nečekala :)
😃😃👍
Super. :)
👍
Úžasný video
Děkujeme 😍
To je fakt skvělá reportáž!!! Tak krásně vše ukázáno a popsáno, já jsem tak nachucená 😀😀 až dorazíme z dovo, hned budu objednávat 😀😀 také moc díky oběma stranám za tu neuvěřitelnou slevu! Nebude ještě nějaké video? 😀 stálo to zato! 😀
Tak to máme radost, že se reportáž líbí, Slávko 👍 Všechno je možné, až kluci začnou vyrábět něco nového, rádi se na to zase podíváme 😉
Dnes jsme ochutnaly kimchi polévku. Vynikající a praocet taktéž. Díky moc🤗
To mám radost, že chutná, Hani 👍
Tak na tuto reportáž se opravdu moc těším, stala jsem se jejich velkou fanynkou hned po první lžičce :-) Kouknu večer v klidu doma, „škoda“ že to má jen 35minut :-D
Mělo to 4 hodiny, ale to jsme si netroufli vám pustit 😂