Domů Téma Koji

koji

Kojibakers prozradili výrobní tajemství

V létě jsme navštívili českou rukodělnou výrobnu misa a dalších fermentovaných potravin. V Kojibakers totiž vyrábí a kvasí výhradně přírodními postupy, z evropských surovin...

Sojové omáčky – jakou zvolit pro zdravé vaření?

Jakou koupit sojovou omáčku? Je rozdíl mezi těmi levnými z obchodu a těmi drahými ze zdravé výživy? Přečtěte si, jak se která vyrábí a...

Tuto sojovou omáčku můžete jíst, i když jste přísný celiak

Jste celiak nebo máte alergii na lepek a mysleli jste si, že už si nikdy nebudete moci dát oblíbenou sojovou omáčku? Máme dobrou zprávu....

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Miso pasta

Miso pasta patří doslova mezi zázračné potraviny. Její chuť je natolik skvělá, že pozvedne každou polévku či pokrm o několik řádů výš. Kromě toho má...

Amasaké – přirozeně sladký krém bez cukru

Amasaké je tradiční sladký japonský pokrm. Vzniká fermentací obilí. Přestože je neskutečně sladké, neobsahuje žádný cukr ani jiné přidané sladidlo. Z amasaké pak můžete...
Téma: miso, umeboshi, agáve, arrowroot, umami chuť, umami, teff, pokročilí, polenta, suribaška, vegan, arame, celiak, amarant, ječmenné miso, umepasta, bulgur, éčka, Kombu, shiso¨, jáhly, tempeh starter, shitake, mirin, rýžové miso, surobaši, glutaman sodný, čirok, umeocet, tekka, dvouzrnka, shiitake, glutamát sodný, cukrovka, natto, dochucovadla, hiziky, tebi, kimpira, fermentovaná sojová omáčka, kuzu, grünkern, soba nudle, original JJ, kuskus, gluten, humus, taro, banča, kimchi, glutamát, bezlepková dieta, bez mouky, Dulse, falafel, bez laktózy, hypoglykémie, fermentace, nishime, Tamari, jak používat sojovou omáčku, LM, wasabi, tofu, trávení, klíčení, tygří ořechy, mišutka, lotos, slzovka, hraška, wakame, moči, kvásek, sezóna jaro, alergie na mléko, tuřín, marinované tofu, kojibakers, bílé miso, hummus, koji, genmai miso, sojovka, kojenci, suribashi, stir fry, udon, špalda, karob, Nori, gomasio, alfa, jednozrnka, alfa alfa, kimči, hojicha, zdravá sojová omáčka, bancha, congee, hatomugi, lahůdkové droždí, miso pasta, bez cukru, kamut, bez sóji, starter, tofunéza, uzené tofu, karamel, amasaké, bez mléka, druhy sojové omáčky, madre, barviva, E621, vodnice, aditiva, sójová omáčka, hatcho miso, slovníček, maizena, pšeničná bílkovina, daikon, miso polévka, čím solit, uzený tempeh, vegetariánství, tahini, špaldotto, celiakie, dhál, svačina, tempura, vegetariánské recepty, batát, shoyu, blanšírování, glazování, smažený tempeh, umeboši, jak se vyrábí miso, soba, LSD, slinivka, pšenice, agar, mochi, sushi, druhy sojových omáček

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?