Domů Téma Antinutriční látky

antinutriční látky

Pravda o veganství aneb není to jen o jídle…

Veganství není dieta, ale životní styl. Nezaměřuje se pouze na jídlo, ale na mnoho dalších aspektů. V tomto článku se podíváme a objasníme si,...

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Vápník – z čeho jej získat a jak o něj nepřijít

K čemu všemu potřebujeme vápník a jak se pozná jeho nedostatek? Je mléko dobrý zdroj vápníku? Dá se osteoporóza léčit? Kolik vápníku potřebujeme v...

Lektiny, postrach zdravé výživy? (MUDr. Strnadelová)

V poslední době se na nás stále častěji obracíte s obavami, zda můžete bezpečně jíst obiloviny, luštěniny, ořechy a zeleninu, které obsahují lektiny. Lektiny...

Jak vařit bez sóji

Sója je potravina opěvovaná i kritizovaná. Najdeme ji téměř ve všech běžných potravinách a zdravé výživy ji nabízejí v nejrůznějších formách od sojového mléka,...

Antinutrienty v rostlinné stravě

Poslední dobou se hodně mluví o antinutrientech v rostlinné stravě. Co to jsou antinutriční látky? V čem jsou nebezpečné? Mají nějaká pozitiva? Jak se...

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...
Téma: tahini, vegetariánské recepty, bez laktózy, minerály, saturejka, paštiky, tofu, mangold, zdravý jídelníček, lektiny, kapusta, špenát, kváskový chléb, tyčinky, sójové jogurty, antinutriční látky, ovoce, sladkosti, obavy, kůže, luštěniniy, fytáty, miso, kadeřávek, sójové mléko, čínské zelí, sojový jogurt, mléko, sojová mouka, tofunéza, Kombu, kravské mléko, kmín, antagony, jogurty, živočišné produkty, luštěniny, mléčné výrobky, cirkusy, klíčky, adzuki, jak na luštěniny, větry, srdeční choroby, bílá mouka, obiloviny, luštěniny a nadýmání, sojové párky, chemie, brokolice, velkochovy, proteiny, mléčné produkty, maso, kváskové pečivo, mungo, vegan whole foods, jak vařit luštěniny, kynutí, začínáme s luštěninami, majoránka, bez vejce, luštěniny začátečníci, pak Choi, zdravá strava, fazole, rohlík, sezam, nedostatek B12, fosfor, veganství, puriny, tempeh, sója, bez vajec, kvásek, fíky, kožené produkty, Tamari, houby, co je to veganství, antinutrienty, rostlinná strava, toxiny, sójová omáčka, azuki, fermentace, toxin, ochrana přírody, rizika veganství, rostlinná smetana, ekologie, kyselina šťavelová, mléčné kvašení, ořechy, jak na klíčení, pekingské zelí, vitamín B12, jak začít jíst jinak, zelí, nadýmání, stravitelnost, řasy, oxaláty, bílkoviny, rohlíky, choroby srdce, taniny, hummus, kvašení, pečivo, čočka, kyselina fytová, vláknina, rostlinná mléka, srdce, veganské jídlo, zelenina, zuby, vegetariánství, mák, alkaloid, veganské restaurace, mandle, kouření, ABKM, jak začít s luštěninami, éčka, rostlinné jogurty, vápník, alergie na mléko, cizrna, sojové maso, nafouklé břicho, rostlinné sýry, shoyu, rostlinná výživa, výhonky, červená čočka, saponiny, mikroflóra, droždí, cholesterol, civilizační choroby, jak klíčit semínka, zlepšující látky, vegan, edamame, klíčení, bez masa

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?