Poslední dobou se hodně mluví o antinutrientech v rostlinné stravě. Co to jsou antinutriční látky? V čem jsou nebezpečné? Mají nějaká pozitiva? Jak se dají eliminovat? To vše spolu s praktickými tipy najdete v tomto článku.
V článku dále zjistíte:
  • Co jsou to antinutrienty
  • Jaké riziko antinutrienty představují pro člověka
  • Nejčastější antinutrienty v naší stravě, jak na nás působí, čím a jak je odstranit
  • Jak zlepšit stravitelnost a snížit jejich obsah v naší stravě
  • Co na to odborníci - vyjádření MUDr. Vladimíry Strnadelové

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

První komentář. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Předchozí článekVeliká velikonoční sleva na Dobroslad
Další článekMartina: Výborné! A muž pochválil: “Máš