Domů Téma Lektiny

lektiny

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Lektiny, postrach zdravé výživy? (MUDr. Strnadelová)

V poslední době se na nás stále častěji obracíte s obavami, zda můžete bezpečně jíst obiloviny, luštěniny, ořechy a zeleninu, které obsahují lektiny. Lektiny...

Antinutrienty v rostlinné stravě

Poslední dobou se hodně mluví o antinutrientech v rostlinné stravě. Co to jsou antinutriční látky? V čem jsou nebezpečné? Mají nějaká pozitiva? Jak se...
Téma: klíčení, ořechy, veganství, alkaloidy, jak začít jíst jinak, mykotoxiny, kyselina šťavelová, alkaloid, čočka, řasy, jak začít s luštěninami, saturejka, výhonky, větry, zelenina, plynatost, Klub Jíme Jinak, kyselina fytová, namáčení, toxiny, lektiny, adzuki, jak klíčit semínka, jak na luštěniny, kmín, jak vařit luštěniny, Kombu, cizrna, nadýmání, fazole, toxin, rostlinná výživa, červená čočka, antinutrienty, obavy, stravitelnost, natto, hrách, luštěniny, oligosacharidy, bobkový list, taniny, luštěniny a nadýmání, nafouklé břicho, antinutriční látky, luštěniniy, vegan, azuki, tofu, začínáme s luštěninami, jak na klíčení, mungo, lektin, klíčky, antagony, miso, puriny, luštěniny začátečníci, obiloviny, majoránka, aduki, vegetariánské recepty, tempeh, vegetariánství, saponiny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?