Domů Téma Lektiny

lektiny

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Lektiny, postrach zdravé výživy? (MUDr. Strnadelová)

V poslední době se na nás stále častěji obracíte s obavami, zda můžete bezpečně jíst obiloviny, luštěniny, ořechy a zeleninu, které obsahují lektiny. Lektiny...

Antinutrienty v rostlinné stravě

Poslední dobou se hodně mluví o antinutrientech v rostlinné stravě. Co to jsou antinutriční látky? V čem jsou nebezpečné? Mají nějaká pozitiva? Jak se...
Téma: bobkový list, jak klíčit semínka, saponiny, fazole, ořechy, majoránka, luštěniny začátečníci, nafouklé břicho, řasy, cizrna, klíčky, azuki, jak na luštěniny, obiloviny, aduki, obavy, tofu, oligosacharidy, alkaloid, stravitelnost, jak vařit luštěniny, antinutrienty, namáčení, saturejka, vegetariánské recepty, jak začít jíst jinak, puriny, zelenina, začínáme s luštěninami, lektiny, kyselina fytová, klíčení, miso, alkaloidy, jak začít s luštěninami, kmín, Kombu, větry, mykotoxiny, jak na klíčení, luštěniniy, antagony, plynatost, toxiny, luštěniny a nadýmání, červená čočka, natto, čočka, tempeh, Klub Jíme Jinak, lektin, hrách, veganství, nadýmání, kyselina šťavelová, vegan, antinutriční látky, výhonky, toxin, luštěniny, adzuki, taniny, mungo, rostlinná výživa, vegetariánství

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?