- 180 g přírodního tofu
- 65 g kešu ořechů
- 30 g vody
- 110 g vody k rozpuštění agaru
- 3 g agaru
- sůl
- 2 lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce lahůdkového droždí
- 1 malá lžička cibulového prášku
- 1 malá lžička česnekového prášku.
- olej na vymazání formy
Jak připravit sýr na zapékání
- Do mixéru dejte tofu, kešu oříšky, 30 g vody, citrónovou šťávu, sůl, cibuli a česnek a rozmixujte na hladkou směs.
- Agar rozpusťte ve 110 g vody a vařte asi 1 minutu.
- Vymažte formu.
- Přilijte agar ke směsi do mixéru a znovu rozmixujte.
- Směs vložte do olejem vymazané formy a nechte v lednici ztuhnout.
Imunita + Jídelníček + Antistres
Tři nabité webináře!
Rezervovat místo zdarma
Praktické
- Sýr je vynikající i syrový a velmi dobře se hodí na vaření a zapékání.
- Sýr drží perfektně tvar, ale jde i mazat.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let.
PS: Zkoušíte recepty? Co se do toho pustit pořádně?
Co si 8 týdnů vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Skvělej recept – jednoduchý, rychlý a sýr je vynikající! Ještě nevím, kam ho použiju, ale chutná i za syrova moc dobře😋
Zkoušela jsem v neděli, ale někde jsem udělala chybu, sýr nedržel pohromadě. I tak jsme ho snědli