Domů Téma Bio citronová šťáva

bio citronová šťáva

Tempeh s tuřínem a arašídovou omáčkou

Pokud milujete kontrasty na talíři, tohle jídlo vám bude určitě chutnat. Na kontrasty chutí i konzistencí je tento recept velmi bohatý. Pokud se do...

Polévka z bílé quinoi

Tato hustá a kořeněná polévka vás určitě zahřeje. Je jednoduchá na přípravu, ale neošiďte jí o koření.

Sváteční ravioli s mandlovou ricottou

Na italském stole v období svátků nesmí chybět plněné těstoviny. Proč je nezkusit i u nás? Tento recept opravdu stojí to za to. Je...

Makové bochánky

Přinášíme vám další tip na netradiční cukroví, kterým můžete zpestřit váš sváteční stůl, ale samozřejmě se hodí při jakékoli příležitosti. Jeho příprava je velice...

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také...

Houbové paté

Tento jednoduchý a rychlý recept můžete využít i ve vašich dalších přípravách. Jak ho použijete, je na vás a určitě najdete i jiná využití,...

Špalda s dušenou zeleninou

Velmi jednoduché jídlo, ovšem i tak velice lahodné a plné chuti. Určitě nevynechejte dip, který výsledný pokrm nádherně doladí.

Květákový steak

Květákové řízečky chutnají zpravidla všem. Pokrm je velmi rychle připravený a můžete si ho dochutit podle svých preferencí.

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rýží.

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten...

Krémové kroupy s černými fazolemi

Každé roční období má své kouzlo, ale jak umí kreslit podzim a co nám dává za barvy, to je prostě jedinečné. A takové je...

Čočkové štamprle s jedlou krajkou

Pokud pořádáte nějakou slavnost, párty a chcete připravit pro hosty něco nového, zkuste tento finger food. Čočková pěna je jednoduchá a rychlá a krajka...

Cizrnový krém s houbami

Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Miljeonbyeong jinak

Tahle perfektní "drobenka" udělá z celozrnných palačinek luxusní jídlo. Dá se připravit předem a do zásoby. Dala jsem ji do Miljeonbyeongu, do palačinek z...

Vláčné fofr bochánky

Jednoduchý recept na voňavé sladké bochánky. Nic rychlejšího snad ani neexistuje. Prostě je to hned hotové, žádné piplání, než se vám předehřeje trouba, máte...

Tofu v krustě s kokosovou rýží (bez lepku)

Pokud milujete tofu a nebo se mu teprve snažíte přijít na chuť, tento bezlepkový recept je pro vás jak dělaný. Je i poměrně rychlý,...

Spaghettoni alla crudaiola

Rychlé, čerstvé, chutné letní jídlo. Zatímco se vaří těstoviny, stihneme nachystat vše ostatní a během pár minut pak máme jídlo na stole. Příprava tohoto...

Slaný mini cheesecake (bezlepkový)

Poměrně rychlý bezlepkový recept, který můžete využít jako malý předkrm pro hosty. Pohrajte si z barvami a zdobte povrch dortíků dle vaší fantazie. Sladší...

Letní izraelská shakshuka

Shakshuka je tradiční jídlo na Blízkém východě. Jde o výtečnou směs zeleniny, koření a v originále i vajec, která jsme v našem receptu vynechali...

Cuketové sabdží

Cuketové sabdží je indický recept. Výborně do něj zpracujete i větší cukety. Na rozdíl od curry, sabdží je bez omáčky, řekněme, nasucho. Je to...

Cuketové vějíře

V létě si můžeme dopřát krásně barevnou a svěží zeleninu, kterou opustíme po sezóně. Ovšem nyní je období cuket, rajčat a čerstvých bylinek, jako...

Kešu pomazánka s rukolou

Pokud máte radi pomazánky, tak se vám tento recept zalíbí. Je to velmi rychlé a velmi snadné.

Pečené lilky z glazurou z misa a sezamu

Tento tradiční recept jsem si trochu přizpůsobila a dokonce i můj manžel se zeptal, kdy ho udělám znova. Není příliš fotogenický, tak se nelekejte...

Plněný patizon s citronovou polevou

Letní recept s letní zeleninou, velmi luxusní záležitost, kterou však svede připravit podle receptu každý.

Čočková omeleta (bez lepku)

Křupavá a nadýchaná omeleta. Málo ingrediencí, rychlá příprava, výborná chuť. Vyzkoušejte a dejte vědět.

Kytičkový mrkvový krém

Krásné a chutné jídlo, při jehož servírování hraje talíř všemi možnými kontrasty. Sladké a kyselé, teplé a chladné, hedvábné a křupavé. Vyzkoušejte a dejte...

Špalda sin carne

Špalda sin carne - spojení dvou receptů, pro ty, kdo v kuchyni rádi experimentují. Tak do toho a dejte vědět jestli chutnalo!

Luxusní cizrnová pomazánka

Cizrnovou pomazánku už asi znáte. Tahle je ovšem dokonale vylepšená! Nemusíte jí použít pouze na pečivo, ale i na pečenou zeleninu nebo zeleninu čerstvou....

Tofu s rýží, čočkou a zeleninovou zálivkou

Lahodné, bezlepkové, rychlé, barevné, chutné ... Tofu s tímto dipem je pochoutka. Dip lze přizpůsobit podle sezóny a dostupné zeleniny.

Pomazánka z pečené řepy

Pokud máte rádi červenou řepu, tak si tento recept zamilujete. Pečením se zemitá chuť řepy ještě umocní a to dodá pomazánce charakter.

Spaghetti cacio e pepe jinak

Špagety cacio e pepe (sýr a pepř) jsou špičkovým prvním chodem kuchyně regionu Lazio, skvělou vynikající klasikou s velmi jednoduchou a rychlou přípravou, zde...

Tofu v pistáciové krustě

Tohle měkounké tofu s křupavou krustou je opravdu výborné. Zkuste a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Zapékané batáty

Zapékané batáty patří mezi skutečné delikatesy. Tato v sobě zahrnuje i obilovinu a luštěninu a navíc skvěle voní po čerstvých bylinkách. Vy a vaši...

Ředkvičkové tzatziki

Toto jarní ředkvičkové tzatziki je velmi svěží a rychlé na přípravu. Skvěle se hodí třeba jako dip k pečené zelenině nebo dalším pokrmům.

Mangoldové galetky

Máte chuť na nějakou dobrou a zároveň zdravou slanou chuťovku? Tyto galetky jsou skvělé jak teplé, tak za studena a hodí se jako pohoštění...

Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí

Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohoto...

Tempeh po Marocku

Recept inspirovaný marockou kuchyní. Lehce nasládlá chuť a vůně koření ras el hanout tvoří úchvatnou kombinaci, kterou stojí za to zkusit.

Toskánské Cantucci jinak aneb mandlové suchárky

Inspirací k tomuto recepty byly tradiční italské Cantucci. Tyto suchárky jsou krásně křupavé, ale ne tvrdé a jsou rychlé na přípravu. Jde o alternativu...

Dýňový indický Thoran

Dýňový indický Thoran je jako správné indické jídlo kořeněný, sladký i pikantní zároveň. Je to rychlé bezlepkové jídlo, ideální volba pokud potřebujete mít rychle...

Voňavý citronový čirok s čočkou

Přirozeně bezlepkové, lehké a přitom výživné jídlo skvělé pro odlehčení jídelníčku po svátcích. Příprava je jednoduchá a výsledkem je chutné jídlo s vůní citrónu....

Vánoční donuts (bezlepkové)

Zpestřete svůj vánoční stůl zdravými svátečními donuty, které už při pečení krásně provoní váš domov. Jejich příprava je velmi jednoduchá a jsou zcela bezlepkové.

Dušená cibule na fazolovém krému

Rychlá příloha nebo vynikající pomazánka s dušenou cibulí. Já jsem tento krém použila dokonce i jako náplň do pohankových bramboráčků a chutnalo všem. Jde...

Dhingri matar

Dhingri matar je velmi rychlé kari k přípravě, chutné, kořeněné, sametové a bezlepkové. Samozřejmě, jako vždy v indické kuchyni, existuje mnoho verzí tohoto kari,...
Téma: koření, pažitka, čerstvé těstoviny, slané pohoštění, mandlové mléko, kokos, krémová polévka, ječmen, nejrychlejší jídla, veganské sušenky, galetky, květákové řízečky, suchary, sváteční pohoštění, grilované pokrmy, štědrovečerní menu, majoránka, lískové oříšky, bezlepkové dezerty, pečené batáty, sojový jogurt, oběd s sebou, pohanková mouka, paštika, kokosový olej, kmín, bez mléka. bez sýru, rychlé sušenky, kukuřičný škrob, silvestr, těstovinová jídla, basmati, cuketa, místo pizzy, vegetariánství, korejská kuchyně, mandle, Lehký oběd, podzimní recepty, pečivo, přírodní tofu, čerstvý estragon, indické pikantní kari, slunečnicové semínko, zdravé polévky, sladké pečivo, zeleninová jídla, cukroví recepty, bezlepkové recepty, tahina, kešu, veganské pomazánky, muškátový oříšek, grilovaný květák, slané koláče, guláš, směs koření, pečený květák, omeleta bez vajec, bio, hrášek, recepty do krabičky, pikantní jídla, indické recepty, obědové polévky, lněné semínko, kukuřičná rýže, červená čočka, bez laktózy, Ředkvičkové tzaziki, pomazánka s řepou, na párty, vanilkový lusk, zapečené pokrmy, kardamom, silvestrovské pohoštění, co s sebou na cesty, umeocet, fit strava, květy cukety, žitná mouka, svačinky pro děti, zahřívací jídla, bikarbona, veganské donuty, sušička, luštěniny, veganská paštika, vegan dezert, slaná svačina, finger food, zdravá pomazánka, alergie na mléko, rychlé dezerty, kurkuma, pískovice, veganské menu, pečená cizrna, donuty, veganské vánoce, Pomazánka z pečené řepy, salát, ajurvéda, příprava tofu, dezert bez cukru, vegansky zdravě, ředkvičky, dezert, bylinky, zdravé sušenky, vegan cukroví, štedrý večer, tzatziky, zeleninové recepty, vegan pomazánka, chilli paprička, sušená řepa, cuketové sabzi, pancake, Klub Jíme Jinak, ředkvičkový dip, zdravé rychlé recepty, sladkokyselá zálivka, veganské recepty, daikon, Vánoční plněné ravioli, tofu natural, pěna, zdravé pomazánky, mletá paprika, omáčka na těstoviny, recepty houby, jak udělat pomazánku, svačina s sebou, bezlepkové moučníky, rajčatový protlak, domácí těstoviny, houby, domácí pomazánky, hoby, místo paštiky, mletý badyán, vánoční recepty, zapečená zelenina, fitness strava, dezerty s ovocem, batáta, grilovaná zelenina, děti, jedlá soda

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?