Olivový olej

Semolinové tagliolini s rukolovým pestem

Domácí těstoviny nepředčí nic. Stojí za tu námahu a ujišťuji, že i ten krásný pocit, z dobře připraveného jídla je k nezaplacení. Vyzkoušejte tuto zelenou ...

Špagety s artyčokem na italský způsob

Typický recept na jarní období. Hrášek i artyčoky jsou symbolem jara. V Itálii je to oblíbená kombinace, věřím, že si oblíbíte i vy.

Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí

Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohot...

Špagety s mrkvovou omáčkou

Dušená mrkev trochu jinak. Doufám, že nezklame, nám moc chutná. Pokud uvaříte, dejte vědět.

Fazolová posypka

Trochu neobvyklá posypka na vaše pokrmy vhodná i jako slaný snack na mlsání. Rychlé, jednoduché, chutné a bezlepkové.

Hráškový hummus

Hummus, ve kterém cizrnu nahrazuje hrášek. Pár lístků máty, které si perfektně rozumí s hráškem, učinilo tento krém velmi svěžím a příjemně vonícím jarem. ...

Domácí veganské tagliolini s mákem

Udělat si domácí těstoviny, to je radost. Ano trochu práce to vyžaduje, ale když pak všem chutná…to stojí za tu námahu. Vyzkoušejte tyto domácí nudle...

Zapečený květák

Velmi jednoduchý a poměrně rychlý recept na lahodný květák, na kterém si určitě pochutná celá rodina.

Jarní strozzapreti

Recept pro milovníky těstovin a rychlých jednoduchých receptů. Lehké svěží jídlo, které budete mít na stole během chvilky.

Květinová Calamarata s hráškem a boby

Tyto, na povrchu hrubé těstoviny jsou jak stvořeny pro smetanovou omáčku. Jsou z tvrdé semolinové krupice, takže budou mít tu správnou konsistenci al dente...

Panna cotta naslano

Všichni určitě dobře znáte dezert na lžičku panna cotta. Tohle je její slaná verze, která se velmi hodí na slavnostní předkrm, na svátky a pro různé oslavy...

Čočkové plátky

Tyto plátky jsou báječné! Zvenku křupavé, uvnitř měkké, doplněné lepkavou omáčkou typickou pro asijská jídla.