Fitness strava
18
14
Jemný kopřivový krém s koprem
Z každé procházky se vracíme s nějakým úlovkem. Ráno to byl košík kopřiv, takže k obědu byl výborný jemný kopřivový krém. Byla to rychlovka – rychle...
5
1
Jarní detox polévka s kopřivou a popencem
Jak se zasytit a přitom tělo po ránu nezatížit, když máme období jater a žlučníku? Zkuste tuhle chutnou polévku s jarními bylinami.
Zdravé recepty
klub
20
21
Koláč co dům dal
Rychlý a jednoduchý koláč, na jehož přípravu není třeba speciálních ingrediencí. Většinu z nich máme běžně doma a pokud ne, jsou běžně k dostání. Připraven...
9
2
Mungo s kopřivou na sladkém curry
Zelené fazolky mungo jsou na jaře dobré na všechny způsoby a kopřivou také nešetříme. Proč je tedy nezkombinovat do jednoho jídla? My jsme si tuze pochutna...
27
27
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.
Hlavní jídla
klub
9
7
Pečený celer na voňavém fazolovém krému
Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...
Hlavní jídla
klub
27
19
Karbanátky z fazolí a mrkve
Máte rádi karbanátky a chcete zkusit trochu netradiční úpravu? Zkuste tyto lahodné karbanátky zapečené v omáčce Teiyaki a určitě si pochutnáte.
22
13
Pesto z česnekových výhonků
I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
18
13
Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele
Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...
4
2
Pečená zelenina s popencem a kopřivou
I když je jaro studené, stejně si ho dáme na talíř. V téhle podobě vás rozhodně zahřeje.
Krémové dezerty
klub
27
2
Mrkváček do skleničky bez lepku
Máte rádi mrkvový dort? A co takhle si jej připravit do skleniček? Je to jednodušsí varianta tohoto skvělého zákusku a věřím, že si pochutnáte.
14
15
Ovesný nákyp s adzuki fazolemi
Jak se venku ochladí, začneme dělat nákypy. Rodina je nadšená ze slavnostního jídla a já efektivně zrecykluji přebytky uvařeného obilí a luštěnin.