Gochujang

Tofu Oktoberfest

Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.
Houby
klub
14
3

Houby s Hoisin omáčkou

Houby s pikantní Hoisin omáčkou, kterou můžete použít k jakémukoliv jinému pokrmu dle vaší chuti a fantazie. Lahodné a přirozeně bezlepkové jídlo pro milov...

Fíková omáčka

Tato sladko-pikantní omáčka je vynikající například na pečenou nebo smaženou zeleninu, na rýži, na tempeh, na tofu, jednoduše všude, kde vás napadne. Pokud...

Veganský Zha Jiang Mian (fotopostup)

Recept je určen všem milovníkům asijské kuchyně a na rozdíl od originálu kterým je inspirován, je bez masa. 

Pikantní pečený lilek

Krásný, velký kulatý lilek ze zahrady, který hned skončil na talíři a upravený na asijský způsob měl velký úspěch. Věřím, že bude chutnat i vám.

Tofu s lilkem

Recept pro milovníky japonské kuchyně. Připravte si lahodnou omáčku, opečte zeleninu a tofu a užijte si chutný a zdravý pokrm s rýží. Skvělá inspirace pro ...

Veganský Dolsot Bibimbap (fotopostup)

Veganský Dolsot Bibimbap je jídlo inspirované tradičním korejským receptem. Pikantní jídlo připravované ve speciálním hrnci dolsot, který však pro přípravu...

Zelené Shishimai ve woku

Voňavý a jednoduchý pokrm z korejské kuchyně. Pokud patříte mezi milovníky pikantních asijských jídel, určitě si pochutnáte.

Jemný patizonový krém

Jednoduchý a lahodný recept, do kterého využijete úrodu patizonů. Jemný krém, který kontrastuje s křupavou posypkou a lehkou, nevtíravou pikantností gochuj...

Fajnšmekr kuličky

Tyto kuličky můžete podávat i vychladlé na různá pohoštění nebo jen tak na mlsání jako snack. Zařaďte si je do vašeho jídla podle fantazie a vaší chuti.

Korejská cizrna s okurkou

Inspirací byl jeden korejský recept a jelikož byla uvařená cizrna, volba byla jasná. Konečně i okurka ze zahrady, jak se patří i se slupkou bez chemie a re...

Donabe s filetem s chutí moře

Chutný veganský “filet” s chutí ryb a japonskou omáčkou. Nejlepší je servírovat ho přímo v hrnci, kde se vařil. Stačí 20 minut a lahodný pokrm ...