Asijská zelenina

Květáková rýže s quinoou

Síla tohoto receptu je v jeho odzbrojující jednoduchosti, explozí chuti i konzistencí. Jednoduchý, rychlý a snadno obměnitelný recept. Jarní sezónní inspir...

Čirok s jarní zeleninou

Čirok v jarním provedení, se spoustu zelené barvy, která symbolizuje toto roční období.

Italsko-japonský wok

Objevte lahodnou kombinaci italských a asijských chutí v tomto rychlém receptu na těstoviny s jemně pálivou arašídovou omáčkou, opečenou zeleninou a voňavý...

Gaji Bokkeum

Recept pro milovníky korejské kuchyně a pikantního jídla. Korejská klasika vhodná pro léto.

Vypečená trojice

Bohatá na vitamíny, vlákninu a minerální soli a s neuvěřitelnou antioxidační silou: to je důvod, proč by modrá a fialová barva ovoce a zeleniny neměly chyb...

Pak choi polévka

Tato polévka vás nejen pořádně zahřeje, ale i zasytí. Je rychlá na přípravu a můžete jí obměňovat podle vaší fantazie.

Zelené karbanátky

Tyto zelené, tmavé karbanátky nejsou sice na pohled žádní krasavci, ale jejich chuť je výborná. Větší listy mizuny jsou vhodné pro tepelnou úpravu a perfek...

Podzimní pohanka

Pohanka je skvělá pseodobilovina se zahřívacím efektem a je proto vhodná pro chladné dny. Zkuste ji v této úpravě s pečenou zeleninou, houbami a fazolemi.

Houby na talíři

Pokud si v kuchyni rádi hrajete, chcete se rozmazlovat nebo čekáte hosty, tento recept je nejen zajímavý na pohled, ale také velmi chutný a rychlý.

Podzimní šafránová rýže

Rychlé a chutné jídlo, ve kterém se příjemně snoubí sladkost daná dýní, mrkví a cibulí s kyselou chutí citrónové šťávy, pikantností koření a příjemnou koře...