Pepř
15
11
Domácí apulianské troccoli s houbovým krémem
Apuliánská kuchyně má skvělé a snadné recepty. Jedním z nich jsou například domácí těstoviny Troccoli, specialita, které se v mnoha ohledech podobá špagetá...
Zelená polévka s knedlíčky
Zelená polévka s knedlíčky plná zdravých surovin jako cizrna, daikon a brokolice. V tomto receptu využijete starý chléb a připravíte lahodné veganské jídlo...
71
7
Jáhlové karbanátky
Měkké a jednoduché letní karbanátky. Výborné teplé i vychladlé. U nás chutnají všem, doufám, že nezklamou ani vás.
Hlavní jídla
klub
12
9
Cuketové špízy
Cuketová sezona začala a s ní i nové recepty. Malý nápad, jak jí podávat zase trochu jinak.
39
6
Scarpaccia di zucchine – cuketová bota
Originální název tohoto receptu je v překladu cuketová stará bota. Tento název získal díky vzhledu připomínajícímu podrážku staré boty. Ale nenechte se odr...
8
4
Dušený fenykl
Fenykl nám všem moc chutná tepelně upravený, jeho chut se změní, je sladší a má krásnou měkkou konzistenci. I vůně je intenzivnější. Recept je jednoduchý a...
10
4
Tofu na balzamiku
Tofu si s balzamikem hodně rozumí, výsledkem je opravdu výborný recept, který vás, jak doufám, potěší a zachutná jako mně.
8
2
Plněné cukety
Cuketová sezona je v plném proudu. Malý nápad, jak využít tuto letní zeleninu a pochutnat si.
Patizonová omáčka
Malá vzpomínka na mé dětství, kdy moje babička připravovala “těkvicový a fazolkový prívarok”. Já použila bílý patizon, protože se mu letos hodn...