Recepty bez laktózy
Patizonová omáčka
Malá vzpomínka na mé dětství, kdy moje babička připravovala “těkvicový a fazolkový prívarok”. Já použila bílý patizon, protože se mu letos hodn...
Zdravé recepty
klub
31
5
Ovesné košíčky bez lepku
Oblíbené vločky tentokrát v podobě košíčků. Čím je naplníte je už jen a jen na vás. Tento rychlý zdravý dezert je bez cukru, lepku a živočišných produktů.
Japonská rýže s hijiki
Rychlý recept pro milovníky japonské kuchyně a tip jak připravit pokrm s mořksou řasou hijiki.
13
1
Jarní krémové fusilli bez lepku
Jaro je v plném proudu a kolem nás to všude kvete. Přeneste si jaro i na talíř a uvařte si toto chutné, barevné, jednoduché a variabilní jídlo, na kterém s...
Krémové dezerty
klub
48
60
Volání jara (dortík bez lepku)
Pokud máte rádi v dezertech neobvyklé ingredience, pak je tento dortík ideální volba. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů a příprava je překvapivě j...
21
7
Vláčné květákové placičky
Velmi jednoduchý recept, do kterého schováte květák a vytvoříte tím zdravé mlsání i pro ty, co květák nemají příliš v lásce.
Jarní špagety
Recept pro milovníky italské kuchyně a těstovin. Rychlé a snadné jarní jídlo, které budete mít na stole během chvíle.
54
18
Hlíva na fenyklu
Recept pro milovníky rychlých a jednoduchých jídel – lahodná hlíva na fenyklu. Stačí nasekat, smíchat, restovat a posypat posypkou a zdravé chutné jí...
Zdravé recepty
klub
59
24
Mandorella – veganský domací sýr
Tradiční italský sýr v rostlinné verzi bez laktózy je velice jednoduchý na přípravu, vyjde vás jen na pár korun a je skvělou alternativou klasického sýra.
15
11
Špagety s wasabi omáčkou
Chcete vyzkoušet něco nového a pikantního? Připravte si špagety s wasabi omáčkou, které kombinují zdravé suroviny s exotickou chutí. Recept je veganský, ry...
Zdravé recepty
klub
13
3
Italský sýr stracchino jinak (bez laktózy)
Stracchino je typický italský sýr, krémové, smetanové konzistence. Vyzkoušejte tuto rostlinou verzi a dejte vědět, jak vám chutnala.
17
3
Krém z topinamburu a celeru
Tento krém můžete použít jako omáčku nebo i jako hustou polévku, záleží jen na vás, jak moc ho naředíte. Servírujte ho nejlépe s něčím křupavým, skvěle se ...