Zimní recepty
158
8
Dubu muchim – brokolice s tofu
Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
Passatelli v husté zimní polévce
Vyzkoušejte recept na hustou zimní polévku s italskou zavářkou passatelli, která je plná zdravých ingrediencí. Naučte se také připravit tradiční italské tě...
Hlavní jídla
klub
4
5
Batátovo dýňové ravioli
Tento recept na ravioli s batátovo-dýňovou náplní je skvělou alternativou k tradičním těstovinám. Kombinace batátu, dýně a mandlí v náplni je bohatá na chu...
Blog
klub
118
9
Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo
Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?
45
14
Krémová cizrnačka
Rychlá a výborná polévka, která v chladných měsících krásně zahřeje a zasytí. Je skvělá s kouskem kváskového chleba či plackami.
Podzimní strozzapreti s tempehem
Podzim nás vždy obdaruje krásnými barvami. Tak proč si ty barvy a chutě nepřipravit na náš talíř? Oko bude mít radost a chuťové pohárky ještě větší.
13
1
Krémové kokosové rizoto s fazolkami a pórkem
Rychlovka, která zabodovala u celé rodiny, ačkoli to vypadá jako velmi obyčejné jídlo. Stačí pár ingrediencí a za pár minut je dobrota na stole. Přestože t...
10
8
Šafránové halušky se zeleninou (bez lepku)
Jednoduchý a rychlý recept na halušky bez lepku a bez vajec, doplněné o lahodnou zeleninovou omáčku. Tento recept je skvělý pro chladné, kdy se potřebujeme...
Hlavní jídla
klub
10
8
Kořeněný květák na zahřátí
Krásný zahřívající pokrm s jednou nečekanou ale velmi chutnou ingrediencí, která z obyčejného květáku dělá luxusní. Jídlo je velice jednoduché na přípravu ...
11
2
Basmati se zimní zeleninou
Zima se pomalu chýlí ke konci a s ní i zelenina charakteristická pro toto období, proto využijte zimní zeleninu k přípravě tohoto jídla.
38
2
Zimní špagety
Nesporný král diet, vynikající syrový i vařený. Kdo to je? Fenykl. Věděli jste, že kromě běžně používaného srdíčka fenyklu se dá využít i fenyklových vousů...
Špagety s černou cizrnou na kyselo
Černá cizrna je malé velikosti a pokrytá tmavou slupkou. Patří k velmi starobylé odrůdě typické pro střední a jižní Itálii. Chuť je intenzivnější a výrazně...