černé sezamové semínko

Semínkové trojhránky

Křupavé a voňavé trojhránky, které lze chroupat jen tak nebo jako pečivo k omáčkám a krémům.

Těstoviny se slupkami okurek

Proč vyhazovat slupky z okurek, které jsou dobrým zdrojem minerálů, vitamínů, vlákniny, thiaminu, kyseliny listové, a kyseliny pantotenové? Pojďte je zužit...

Semínkové papíry

Tenké křupavé pečivo, které se výborně hodí na oslavy, na párty a nebo občas jako snack.

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...

Chléb z červené řepy

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Dýnová italská piadina

Pokud máte rádi dýně, tak určitě vám zachutná i tento recept. Placička bude mít pěknou oranžovou barvu a sladší chuť. Bude se vám hodit jako příloha k zele...

Slaný koláč – mini quiche

Tento slaný koláč nezklame opravdu nikoho. Je velmi vhodný jako občerstvení na slavnosti a party, protože skvěle chutná i za studena.

Bezlepkové semínkové trojhránky

Přirozeně bezlepkové trojhránky jsou skvělou alternativou k pečivu, hodí se i na oslavy jako slané občerstvení místo slaných tyčinek a krekrů.