Domů > Zdravé recepty > Pečivo

Chléb z červené řepy

Uvařeno
bez mléka

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Kdekdo říká, že chce zdravě jíst, ale skutek utekl. Lhát si do kapsy je ta nejhorší varianta, říká J...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Z práce do práce, život letí a vy nic nestíháte?

Pokud před sebou stále jen hrnete všechny ty povinnosti, které život přináší, je čas se zastavit. 🛑 Je tohle život, který chcete? O tomto jste snili? Asi ne. V přírodě začíná nový biologický rok, nový začátek a i my to letos můžeme udělat jinak. Právě tomu se v Jarní Očistě také věnujeme a máme dokonce připravený silný závěrečný aktivační rituál, aby se vaše záměry mohly uskutečit. Zdaleka v očistě nejde jen o vyvážený jídelníček. Pojďte si ujasnit touhy, naberte zas energii a pojďte se cítit ve svém těle lépe. Začněte s námi 8 týdenní Jarní očistu. Pročistíme tělo, zlepšíme jídelníček, postavu i psychiku.

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? Nic neriskujete, můžete jen získat..Moje desatero: 1. Jsem vegan, vařím vegansky. 2. V kuchyni se nechci nudit proto vařím pestře. 3. Stále se učím. Chci poznávat nové ingredience, nové potraviny a chutě. 4. Používám UFO ingredience. Kdo se bojí nesmí do lesa. 5. Dbám na kvalitu potravin. To nejlepší co si můžu dovolit v bio kvalitě pokud to je možné. Na jídle rozhodně nešetřím. 6. Vařím a jím sezonně. 7. Co můžu to si vypěstuji. Baví mě to a vím co jím. 8. Vařím pro mě a pro rodinu. Musí to chutnat nám a popřípadě mým blízkým. Je mi jedno co si o mém jídle myslí ostatní na Facebooku, Instagramu a jiných sociálních sítí. 9. Vařím pro radost, ne z povinnosti. Fantazie a zábava je ingrediencí číslo jedna. 10. Inspiruje mě ajurvéda, makrobiotika, asijské weby, ale hlavně moje hlava. Z mých receptů má někdo strach, zdají se složité a plné neznámého. Pokud patříš do této kategorie, stačí se poohlédnout po něčem jiném. Děkuji za pozornost Člověk sám nemůže změnit svět, ale každý člověk může šířit poselství, které ten svět změní..

16 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Chleba vypadá ú...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Bezlepkový chléb v troubě – kyprý i bez kvásku a kypřícího prášku

Ani bezlepkáři nepřijdou zkrátka! Šárka peče roky bez lepku a má pro vás svůj osvědčený recept na bezlepkový chléb v troubě, bez kvásku či kypřidel, který ...

Plněná indická placka Paratha

Pikantní indické placky inspirované receptem z knihy Indian Made Easy od autorky Amandip Uppal. Nelekejte se ingrediencí a přizpůsobte si je vlastní chuti ...

Semínkový cibulový chléb

Příprava domácího chleba vyžaduje čas a hlavně kvalitní mouky, ale výsledek rozhodně stojí za to. Lievito madre, semínka a cibule vám provoní celou kuchyň....

Mangoldové galetky

Máte chuť na nějakou dobrou a zároveň zdravou slanou chuťovku? Tyto galetky jsou skvělé jak teplé, tak za studena a hodí se jako pohoštění pro hosty a nebo...

Carpaccio z řepy Chioggia

Lehké, osvěžující a rychlé letní jídlo plné barev, při jehož servírování se můžete vyřádit vy i vaše děti.

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.