Domů Téma Lievito madre

lievito madre

Sladké jidáše ve tvaru zajíčka

Na Velikonoce se tradiční peklo sladké kynuté pečivo tzv. Jidáše. My jsme je připravili netradičně ve tvaru roztomilých velikonočních zajíčků :-) Toto těsto je...

Velikonoční mazanec bez cukru, vajec a mléka (vegan)

Co by to bylo za Velikonoce bez tradičního mazance? Tento mazanec z lievito madre kvásku a špaldové mouky je voňavý a nadýchaný. Neobsahuje cukr,...

Chléb z červené řepy

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Středomořská roláda z chlebového těsta Coccoi

Vyzkoušejte tuto výtečnou středomořskou roládu, kterou spolehlivě okouzlíte každou návštěvu. Recept je velmi přizpůsobitelný, náplň můžete obměňovat jak vás napadne, možnosti jsou nekonečné. Buďte...

Crescione romagnolo verde – plněná zelená placka

Máte chuť na pečivo a nechcete čekat, až vám vykyne domácí kváskový chléb? Zkuste tuhle plněnou placku! Najdete ji v Itálii pod jménem Crescione...

Italská focaccia s aromatickými bylinkami a olejnatými semeny

Focaccia je takovým symbolem Itálie. Skvěle nahradí pečivo. Je dobrá se vším a je dobrá i samotná. Je dobrá teplá, je dobrá i vychladlá....

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Jak založit italský kvásek Lievito Madre

Chcete mít pečivo nadýchané a měkoučké jako vatičku? Založte si italský kvásek lievito madre. Jak? Přesně krok po kroku podle tohoto postupu! Stačí minutka...

Lievito Madre – kvásek, který dělá neuvěřitelně nadýchaná těsta

Lievito Madre - italský kvásek, který promění vaše těsta v nadýchané pečivo jako vatička (např. tyto trdelníky). Kváskujete rádi? Pak ho určitě musíte mít!...
Téma: fermentované pečivo, tempura, LM kvásek, kváskový chléb, dezert bez cukru, slad jojobovy slz, pečivo z kvásku, kvásek z itálie, kvásková máma, quinoa, oregáno, černé sezamové semínko, tortilly, arame, tebi, umeocet, místo pečiva, celozrnná mouka, koji, petrželová nať, chleba, rohlík, vegetariánské dezerty, tahini, karob, kuzu, amarant, batát, caro, fermentace, italské recepty, semínka, slunečnicová semínka, tuřín, natto, dhál, celozrnné rohlíky, co je to LM, zdravá svačina, kynuté pečivo, humus, falafel, celozrnný chleba, agáve, pšeničná mouka polohrubá, shiromiso, tempeh starter, tofunéza, bez vajec, vegetariánství, kimči, rostlinné mléko, chuť na sladké, kynuté těsto, alfa alfa, italský kvásek, sezóna jaro, polozrnná mouka, alfa, Velikonoce, taro, moči, sladké pečivo, placka, nishime, kukicha, mazanec z kvásku, celozrnné placky, madre kvásek, bez sóji, pšeničná bílkovina, bez mléka, kokosový olej, mazanec, jak nahradit pečivo, Klub Jíme Jinak, hatomugi, olivový olej, špaldotto, blanšírování, světová kuchyně, amasaké, co je to lievito madre, hojicha, rozmarýn čerstvý, kynuté koláče, silken tofu, kapary, celozrnný chléb, italská kuchyně, dvouzrnka, založení lievito madre, LSD, domácí pečení, děti, slané chuťovky, street food, dezerty bez laktózy, arrowroot, hummus, madre, sushi, bez vejce, sladká chuť, melta, shiitake, glazování, lahůdkové droždí, olivy, rohlíky, dezerty bez mléka, domácí chléb, bez cukru, čerstvý, agar, zajíčci, seitan, domácí chleba, italská focaccia, gomasio, kvásek, stir fry, domácí pečivo, oregano čerstvé, bancha, Nori, zdravé pečivo, jak začít, wasabi, kváskové pečení, palačinka, polenta, sušená rajčata, pizza, celozrnná pizza, pšeničný kvásek, jáhly, banča, celozrnné palačinky, tofu tvaroh, semolinová mouka, Kombu, tortily naslano, ABKM, kváskový mazanec, špalda, italský street food, koláč, slzovka, shitake

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?