Domů Téma Noky

noky

Květákové šulánky s bazalkovo-oříškovou omáčkou

Zdravá variace na oblíbené šulánky, tentokrát z květáku. Jednoduché a lahodné jídlo, po kterém se jen zapráší. Je skvělé jako rychlý oběd nebo večeře.

Cizrna na rozmarýnu s křupavými noky (bez lepku)

Cizrna na rozmarýnu je vydatné, ale zároven lehké jídlo, které není náročné na přípravu, ani na ingredience. Čerstvý rozmarýn pokrm krásně ovoní a v...

Tofu-noko-zelo se smaženou cibulkou

Klasická česká kuchyně v trochu jiném provedení. Spojení lahodného červeného zelí s nasládlými noky, křupavou tofu slaninou a šťavnatou smaženou cibulkou se nedá odolat....

Řepové nokokoule s napařenou brokolicí, pestem z natí a tofu posypkou

Vydatné, chutné a krásně barevné, takové jsou "nokokoule" s pestem z natí, napařenou brokolicí a tofu posypkou. Hlavně červená řepa je vděčná a super...

Zelené letní gnocchi

Tyto rychlé gnocchi jsou díky hrášku krásně barvené a díky hrachové mouce mají výraznou chuť. Doporučujeme je servírovat pouze zakápnuté kvalitním olivovým olejem, abychom...

Ďábelské rýžové gnocchi

Tyto lahodné gnocchi si můžete dopřát i při bezlepkové dietě. Při zachování ingrediencí jsou opravdu velmi pálivé, což krásně kontrastuje s jednoduchou hrachovou omáčkou,...

Bezlepkové kuskusové gnocchi s krémem

Sametový jemný krém, který perfektně kontrastuje s křupavými gnocchi. Vše bez lepku, bez mléka či smetany, bez vajec a poměrně rychlé. Stačí vyzkoušet.

Fazole na smetaně s noky

Připravte si naši českou klasiku - krémovou smetanovou omáčku. Ale ve zdravé verzi bez mléka. K tomu výborné odlehčené batátové noky z celozrnné mouky....

Kucmoch naslano se zelím

Kucmoch neboli také škubánky jsou tradičním jídlem české kuchyně. Nejčastěji se podávalo nasladko s mákem. Výborné je ale také naslano s kysaným zelím.

Celozrnné noky

Uvařené obiloviny jsou prima, ale někdy to chce změnu. Eva vymyslela skvělé bezlepkové noky z rýže a celozrnné mouky. A byly výborné.

Bezlepkové jáhlové nočky

Jáhly zahřívají a venku je pořád ještě dost chladno. Pokud už nevíte, jak naložit s jáhlami, zkuste z nich udělat knedlíky, šišky nebo třeba...

Křehké „tvarohové“ noky s ovocnou omáčkou

Nadýchané měkkoučké noky rozplývající se na jazyku. A v kombinaci s teplou ovocnou omáčkou vytváří neodolatelnou kombinaci a úžasný chuťový zážitek, kterému prostě nikdo...
Téma: zeleninová jídla, bezlepkové pokrmy, bez masa, noky ze sladkých brambor, veganství, kysané zelí, petrželka, křupavé noky, černá rýže, bílá omáčka, vegansky zdravě, brokolice, pistáciové oříšky, tofu, noky, italské gnocchi, italská jídla, fazole, veganské menu, rýžové gnocchi, svačinky, bezlepkové noky, zeleninové těstoviny, červené zelí, natural tofu, batát, kvašené zelí, příloha, fitness recepty, noky z řepy, noky z celozrnné mouky, červená řepa, bez lepku, bez smeetany, italské těstoviny, sezóna léto, oběd, krémové omáčky, Klub Jíme Jinak, bezlepkové recepty, veganská jídla, luštěninové jídlo, bez laktózy, jak jíst vegansky, fazole na smetaně, knedlík, nori vločky, polenta, luštěniny, Domácí šulánky, ovoce, halušky, svačina, fermentované zelí, zdravá strava, rýžové noky, baby špenát, mrkev, batátové noky, mrkvová nať, zeleninové recepty, Bezlepkové kuskusové gnocchi, kukuřičná strouhanka, nakládané zelí, hrášek, pohanková mouka, nokokoule, alergie na mléko, Pesto z mrkvových natí, ostré jídlo, rozmarýn, fitness strava, kedlubn, mandlové mléko, dezerty bez laktózy, mandle, bezlepkové gnocchi, jáhlové knedlíky, použití tofu, bez mléka, bazalka, zeleninové noky, veganské recepty, batátové gnocchi, pesto, lněné semínko, co s tofu, Květák v kuchyni, vlašské ořechy, bezlepková jídla, kari, maizena, jak udělat celozrnné noky, jáhelný knedlík, kyselé zelí, patizon, smetanové fazole, květák, vegetariánské recepty, Šulánky z květáku, obiloviny, sladkokyselé zelí, veganské dezerty, jáhlová strouhanka, kuskus, jak použít nori vločky, vegan, veganská kuchyně, čerstvá petrželka, uzené tofu, celozrnná mouka, tempeh, omáčka, noky s batáty, ABKM, umeocet, česká klasika, citronová šťáva, čenek, jak připravit tofu, celozrnná špaldová mouka, bezlepku, česká kuchyně, cizrna, bezlepkové, celiakie, rýže, celiak, luštěninová jídla, batáty, kompletní talíř, recepty s luštěninami, rajský protlak, noky z batátů, rostlinná smetana, bez brambor, kucmoch, italské recepty, italská rýže, tofu recepty, smetanová omáčka, dezert bez cukru, bezlepková dieta, bílé tofu, uzený tempeh, zelí, bez vajíčka, děti, bez sóji, jak použít tofu

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?