Domů Téma červené zelí

červené zelí

Celozrnné závitky

Rychlé, snadné a vynikající křupavé závitky z papíru z celozrnné rýže. Můžete je připravit v horkovzdušné fritéze, pokud máte tu možnost, a nebo klasicky...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.

Tokyo balls (bezlepkové)

Tyhle kuličky jsou moc dobré, měkké, ale nerozpadají se. Skvělé se hodí jako zdravé a chutné občerstvení při různých oslavách. Skvěle se budou vyjímat...

Svatomartinské „Huso“-knedlo-zelo

Česká sváteční klasika nezklame ani v našem odlehčeném provedení. Huso knedlo zelo podle Jíme Jinak je skutečná lahůdka, na které si určitě pochutnají všichni....

Krémové kroupy s černými fazolemi

Každé roční období má své kouzlo, ale jak umí kreslit podzim a co nám dává za barvy, to je prostě jedinečné. A takové je...

Červená zelňačka s koprem

Zelňačka z červeného zelí je skvělá a velmi jednoduchá. Když se dobře ochutí a přidá kopr, tak je to hotová delikatesa.

Tofu-noko-zelo se smaženou cibulkou

Klasická česká kuchyně v trochu jiném provedení. Spojení lahodného červeného zelí s nasládlými noky, křupavou tofu slaninou a šťavnatou smaženou cibulkou se nedá odolat....

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně...

Rýže Nerone se zimní zeleninou

Zkoušeli jste už italskou černou rýži Nerone? Je velmi aromatická, její chuť je perfektní, už při vaření voní z hrnce. Zkuste třeba tuto verzi...

Žampiony s fazolemi nafialovo

Žampiony, zelí, paprika a fazole. Zajímavá chuťová i vizuální kombinace. Tato rychlovka nejlépe na talíři vynikne s rýží nebo těstovinami.

Křenové červené zelí

Klasické dušené zelí vás už nebaví? Zkuste toto s jablíčkem a křenem. Můžete podávat s knedlíkem nebo třeba těstovinami.

Ratatouille špagety z jednoho hrnce

Potřebujete uvařit rychle, levně, chutně, téměř bez práce a špinavého nádobí? Tento recept je pro všechny, kteří mají málo času nebo hrnců - pro...

Teplá zelenina s oregánem

Zeleninová příloha nemusí být nechutně zdravá. Tato je velmi oblíbená právě pro svoji chuť a my si ji často dáváme na snídaňovou kaši v...

Křupavé zelí s tofu

Výborné křupavé restované zelíčko je skvělou příloha k jakékoliv obilovině. My ho máme nejraději s kroupami nebo těstovinami a posypané opraženými vlašskými ořechy!

Teplý zeleninový salát s bylinkami

Pamatujete na majolkové saláty z lahůdek? Tenhle s ním má společnou tu plnou chuť. Máte pocit, že jíte něco hříšně nezdravého, přitom je pokrm...

Obarvěte si jídlo a s ním i život. Přírodní barviva z...

Rýže nemusí být jen nudně bílá a chleba pískový. Dejte jídlu zcela nový rozměr. Vsaďte na přírodní barvy z ovoce a zeleniny a připravte...

Guláš ze zelí, mrkve, dýně a černých fazolí s rýží

Tahle dobrota vznikla tak trochu náhodou. Byla jsem na návštěvě u Evy a měla chuť pro všechny uvařit večeři. V lednici byly uvařené černé...
Téma: černý kmín, vegan závitky, předkrmy, vegan dušené zelí, stir fry, zelná polévka, fitness recepty, obědová polévk, zelí červené, placky, bobkový list, jak použít tofu, na párty, celozrnný rýže, zelí na kyselo, cibule, špaldová mouka, restovaná zelenina, original JJ, kešu, balzamiko, bezlepkové pokrmy, pečené závitky, olivový olej, celozrnná špaldová mouka, pšenice, vegetariánství, vegan, bezlepkové menu, Tamari, zelenina, batáty, polévka, guláš, černá rýže, matcha, bezlepkové recepty, aditiva, noodles, brokolice, ovoce, česká kuchyně, bez lakózy, luštěniny, bez cukru, celer, kari pasta, Rýže Nerone se zimní zeleninou, řepa, party, hlávkové zelí, ABKM, bez laktózy, zelí s křenem, čínské speciality, cizrna, rajčata, sladěnka, smažená cibulka, tradiční strava, řepa Chioggia, zima, čočka, rajčatový protlak, makrobiotika, česká klasika, česnek, pickles, tofu uzené, chuťovka, ratatouille, fazolové kuličky, horkovzdušná fritéza, mrkev, tymián, arónie, zeleninové jídlo, fazolový guláš, veganské jídlo, zeleninová jídla, děti od 2 let, zelná omáčka, guláš z fazolí, červená cibule, co s tofu, žampiony, jak udělat batátové noky, zdravé noky, tofu, paprika, slané kuličky, večeře, Čína, hořčičné semínko, silvestrovské pohoštění, zálivka, salát, dezerty, fitness chuťovky, knedlík, celozrnný rýžový papír, restované zelí, bez bílé mouky, ovesné knedlíky, černý rybíz, paleo, zdravá kuchyně, veganské karbanátky, finger food, kvašené zelí, asijské speciality, bílé zelí, pečené zelí, nishime, černucha, jídlo sebou, rýžový papír, fit recepty, obilí, bio citronová šťáva, červené radicchio, fermentace, kyselé zelí, závitky, asijské jídlo, tofu slanina, kakao, houby, sezóna podzim, čínská kuchyně, sladkokyselé zelí, silvestr, bez lepku, proteiny, bez masa, ostružiny, červená čekanka, papír z celozrnné rýže, recepty pro horkovzdušnou fritézu, tofunéza, borůvky, vegetariánské recepty, jahody, červená řepa, bez sóji, jídlo do krabičky, těsta, krém, rajčatová pasta, nakládané zelí

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?