Čočka
Kroupy s čočkou
Jednoduchý a rychlý recept na kroupy s čočkou plný zeleniny a koření. Stačí uvařit, smíchat a podávat.
klub
10
Menu na víkend v těhotenství
Jak se v těhotenství dobře najíst a zároveň podpořit sebe i rostoucí miminko? Inspirujte se víkendovým příkladným jídelníčkem pro těhotné, který zajistí do...
5
1
Červený talíř
Jednoduché a krásně barevné jídlo s tadkou, která dodá pokrmu tu správnou vůni i chut.
20
14
Celozrnné kornouty s paštikou
Tyto jakoby kremrole, určitě neurazí nikoho z vašich hostů. Výborně se hodí k pohoštění a k různým svátečním příležitostem.
9
2
Oranžový talíř
Syté jídlo, ve kterém najdete spoustu konzistencí, vůní a chutí. Postarají se o to bylinky a koření, proto je nevynechte.
229
2
Klasická čočka 10x jinak – netradiční recepty, jak využít čočku
Všichni víme, že bychom měli pravidelně konzumovat luštěniny. Ale umíme připravit čočku i jinak, než jen klasicky na kyselo? Mrkněte, jak lze také uvařit č...
74
12
Špalda a čočka na celerovém krému
Typický podzimní a zimní recept, který dovede zahřát. Krémová konzistence a křupavá zelenina vám bude zaručeně chutnat.
63
17
Novoroční čočkový kompletní talíř
Novoroční tradice velí mít k obědu čočku. Bohužel se podává většinou s uzeninou nebo vajíčkem. Tato kombinace je nejen velmi těžko stravitelná, ale také o...
Hlavní jídla
klub
29
28
Domácí čočkové klobásy
Doba grilování a zahradních party se blíží. Zkuste si na ně připravit domácí, zdravou a bezmasou alternativu klobás a nelamte si hlavu nad složením těch, k...
41
17
Novoroční čočková polévka
Na Nový rok bylo zvykem vařit čočku. Ta symbolizovala peníze a měla zajistit dostatek prostředků pro další rok. Pokud chcete také přilákat hojnost do vašeh...
18
18
Sváteční zapečené nadívané žampiony s čočkou a rýží
I o svátcích se dá jíst jinak, chutně přitom zdravě a barevně. Sice to není klasika, ale proč nepřekvapit rodinu nebo hosty něčím novým?
Halušky miš maš
Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.