Domů Téma Polévky

polévky

Topinamburový krém s čerstvými bylinkami

Jemňoučký krém z topinambur a pastiňáku je sladký a chutná jako smetanový. Díky čerstvým bylinkám krásně voní a promění se v hotovou delikatesu, i...

Krémová květáková s hlívou

Hlíva se nazývá královnou imunity. Pomůže vám s imunitou, zažíváním i s únavou. Co ale dělat, když vám nechutná? Já ji takhle pravidelně dostávám...

Krémová batátovo-mrkvová polévka

Jednoduchá polévka s minimem ingrediencí a rychle hotová. Úspěch zaručen!

Kari krémová polévka

Rychlá a výborná krémová kořeněná pikantní polévka.

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do...

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je...

Co jíst při nemoci (jídelníček pro nemocné)

Jste nemocní, nebo máte nemocné dítě a přemýšlíte, co mu dát k jídlu? Aby to tělo nezatížilo, ale naopak bylo lékem, dodalo energii a...

Škola vaření: Jak na polévky v 5 krocích

Pojďte se stát expertem na polévky a překvapte rodinu a hosty. Miso polévky, krémové, obědové, zeleninové, luštěninové, tradiční i netradiční. Naučte se základní jednoduchý...

Proč jíst polévky? Naše babičky to věděly!

Nevaříte polévky? Chyba! Máme pro vás 6 dobrých důvodů, proč se k nim vrátit. A spoustu tipů a receptů jak to udělat, aby polévky...

Máte v zimě vysušenou pokožku? Toto říká ajurvéda

"Jakmile začne zima, mám suchou pokožku. Ruce jak struhadla a suché, popraskané rty. A nastupuje období všelijakých krémů, tělových mlék a balzámů na rty."...

3 nejoblíbenější světové podzimní polévky

Je tu podzim a s ním i ochlazení, únava, chřipky a úbytek energie. Pravý čas na podzimní polévky, které dodají energii, zasytí, uspokojí a...

Jak přirozeně posílit imunitu – svou i dětí (6 praktických tipů)

Po létě, kdy jsme si dali tam nějakou zmrzlinu, občas zákusek, jinde něco grilovaného, je třeba změnit své návyky tak, abychom se vyhnuli podzimním...

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Jak se stravovat v horkých a tropických letních dnech?

Letní počasí, které u nás běžně máme a horké tropické dny jsou velký rozdíl. Když vedro trvá už několik dní, pořádně se neochladí ani...

Batát v kuchyni: nejlepší recepty ze sladkých brambor

Batáty jsou nejen lahodné a syté, ale mají i spoustu zdravotních benefitů pro naše tělo. Už vám docházejí nápady, jak tyto sladké brambory v...

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Krutony z kváskového chleba

Krutony jsou oblíbená klasika jak do polévek, tak také do salátů - tradičně třeba do salátu Caesar. Tyto jsou v light verzi zcela bez...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Jak používat obilné vločky

Svačina do skleničky Do uzavíratelné skleničky nasypte vrstvu vloček (těch, které se nemusejí vařit – drobnější ovesné, pohankové…), přidejte oříšky a semínka, zalijte vrstvou rostlinného jogurtu (část můžete ochutit karobem...

Jak a co zdravě snídat – doma i v práci

Snídaně je základ dne, o tom není pochyb. Jakou ale zvolit, abychom měli dostatek energie, ale zároveň se necítili těžcí? Pojďme si vzít inspiraci...
Téma: rýže s mrkví, oběd, večeře, libeček, aditiva, zelná omáčka, nespavost, čili, lněné semínko, granola, ovločková kaše, kuzu krém, jak se zahřát, dresing, dýňový olej, zmrzlina, odpočinek, recepty se zelím, co jíst u vody, tropické teploty, nemoc, sezóna podzim, pečené sladké brambory, bez lepku, zeleninová polévka, škola, snížená imunita, kuzu pudink, pečení, jáhlová kaše, výhonky čočky, dýně hokkaido, celozrnný chléb, bobkový list, batátové chipsy, topinambura, čočkové výhonky, cibule, vegetariánství, zimní pokožka, fit strava, batátové špagety, zálivka, omáčka, hlíva ústřičná, sójová omáčka, jak použít topinambury, krémy na ruce, římský kmín, Hokaido, pečené brambory, stres, nápoje, pšeničné vločky, rozmarýnový květ, bílé miso, co jíst při horečce, lék na imunitu, adzuki, Klub Jíme Jinak, kari koření, online kurz Super saláty, placky, těstoviny, zahušťování, miso polévka, saturejka, bolest břicha, květáková polévka, čaje, pití, hlávkové zelí, krutony, topinamburová polévka, péče o střevo, bolesti zad, imunita, termoska, kari pasta, fitness strava, semínka, těstovinový salát, mrkev, Čína, sedmikráska, kruhy pod očima, müsli tyčinka, Hokkaido, řasy, posypka, ovesné vločky, stir fry, jemné vločky, trávicí problémy, strava při horečce, škrob kuzu, kuskus, batátová polévka, podzimní recepty, obědová polévk, koláče, guláš, červená řepa, pečené müsli, drobné vločky, pomazánky, polévka, plynatost, práce, letní teploty, děti, jídlo na podzim, zánět močového měchýře, sedmikrásky, miso pasta, dip, chia semínka, bramborová kaše, Nori, vločky do polévky, pudink, zdravé střevo, meloun, studené nápoje, obilná kaše, chléb, bílé zelí, Video, vločkové knedlíky, co jíst při nemoci, zelí, strach, zeleninový salát, studené ruce, naložené zelí, pastiňák, umeboši, slepené musli, vločky, kukuřičná krupice, letní jídelníček, wafle, květák, pleťová maska, pohanka, hubnutí, dýchání, veganství, škrob, vysušená pokožka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?