Domů Téma Polévky

polévky

Jak se stravovat v horkých a tropických letních dnech?

Letní počasí, které u nás běžně máme a horké tropické dny jsou velký rozdíl. Když vedro trvá už několik dní, pořádně se neochladí ani...

Batát v kuchyni: nejlepší recepty ze sladkých brambor

Batáty jsou nejen lahodné a syté, ale mají i spoustu zdravotních benefitů pro naše tělo. Už vám docházejí nápady, jak tyto sladké brambory v...

Ranní miso polévka na tisíc způsobů

Ranní polévka opravdu nemusí být pořád na jedno brdo. Existují tisíce kombinací zeleniny. Mrkněte, jaké různé kombinace miso polévky lze připravit!

Proč jíst polévky? Naše babičky to věděly!

Nevaříte polévky? Chyba! Máme pro vás 6 dobrých důvodů, proč se k nim vrátit. A spoustu tipů a receptů jak to udělat, aby polévky...

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Škola vaření: Jak na polévky v 5 krocích

Pojďte se stát expertem na polévky a překvapte rodinu a hosty. Miso polévky, krémové, obědové, zeleninové, luštěninové, tradiční i netradiční. Naučte se základní jednoduchý...

3 nejoblíbenější světové podzimní polévky

Je tu podzim a s ním i ochlazení, únava, chřipky a úbytek energie. Pravý čas na podzimní polévky, které dodají energii, zasytí, uspokojí a...

Krutony z kváskového chleba

Krutony jsou oblíbená klasika jak do polévek, tak také do salátů - tradičně třeba do salátu Caesar. Tyto jsou v light verzi zcela bez...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Jak používat obilné vločky

Svačina do skleničky Do uzavíratelné skleničky nasypte vrstvu vloček (těch, které se nemusejí vařit – drobnější ovesné, pohankové…), přidejte oříšky a semínka, zalijte vrstvou rostlinného jogurtu (část můžete ochutit karobem...

Jak a co zdravě snídat – doma i v práci

Snídaně je základ dne, o tom není pochyb. Jakou ale zvolit, abychom měli dostatek energie, ale zároveň se necítili těžcí? Pojďme si vzít inspiraci...
Téma: pšeničné vločky, müsli tyčinky, chléb, miso, bez mléka, vegetariánské recepty, vločkové sušenky, rajčatové pyré, fitness strava, detoxikace, čaj, jak použít vločky, amarantové vločky, dýně hokkaido, práce, bez masa, batáty, cibule, termoska, polenta, nákypy, trávení, dresink, vločky do polévky, bez brambor, pečené brambory, dezerty, agar, snídaňové polévky, celiak, omáčka, zálivka, jak začít, kukuřice, rýžové vločky, večeře, lněné semínko, studené ruce, zahraničí, barviva, hubnutí, těstovinový salát, miso pasta, škola, energie, kaše z vloček, cizrna, peeling, fazole, celozrnné pečivo, bezlepková dieta, krutony z chleba, crumble, zeleninový vývar, polévky, batát, maska, celozrnný chléb, škrob, pečené müsli, batátová kaše, glutamát sodný, vegeta, studené nohy, zelenina, lokše, houby, chleba, dochucovadla, letní jídelníček, obiloviny, kvašené zelí, bramboračka, batátové hranolky, divoká zelenina, glutaman sodný, paměť, batátové chipsy, co jíst u vody, vločky, polévkové koření, koláče, oběd, vegan, müsli tyčinka, bramborová kaše, pocit studených rukou a nohou, koření, zmrzlina, guláš, těstoviny, meloun, řasy, umeocet, batátové gnocchi, wafle, studené nápoje, problémy s trávením, kuchyňská sůl, kukuřičná krupice, polévka, psyllium, ovoce, bořšč, Nori, chipsy, drobné vločky, krutony, kuzu, sezóna podzim, kaše, karbenátky, pečené sladké brambory, arowroot, vločkové knedlíky, krémová polévka, zavářka, snídaně, horké teploty, pomazánky, zeleninové pyré, mořské řasy, sezóna léto, rostlinná smetana, granola, grilované batáty, uklidnění, krupice, kuskus, krambl, horko, bramborové placky, nadýmání, chlebové krutony, bulgur, napětí, letní teploty, nespavost, červená čočka, chia semínka, spánek, chia, pleťová maska, žitné vločky, bobkový list, sladké brambory, jak se ochladit, ochlazení, smoothie, drobenka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?