Domů Téma Polévky

polévky

Proč jíst polévky? Naše babičky to věděly!

Nevaříte polévky? Chyba! Máme pro vás 6 dobrých důvodů, proč se k nim vrátit. A spoustu tipů a receptů jak to udělat, aby polévky...

Máte v zimě vysušenou pokožku? Toto říká ajurvéda

"Jakmile začne zima, mám suchou pokožku. Ruce jak struhadla a suché, popraskané rty. A nastupuje období všelijakých krémů, tělových mlék a balzámů na rty."...

3 nejoblíbenější světové podzimní polévky

Je tu podzim a s ním i ochlazení, únava, chřipky a úbytek energie. Pravý čas na podzimní polévky, které dodají energii, zasytí, uspokojí a...

Jak přirozeně posílit imunitu – svou i dětí (6 praktických tipů)

Po létě, kdy jsme si dali tam nějakou zmrzlinu, občas zákusek, jinde něco grilovaného, je třeba změnit své návyky tak, abychom se vyhnuli podzimním...

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Jak se stravovat v horkých a tropických letních dnech?

Letní počasí, které u nás běžně máme a horké tropické dny jsou velký rozdíl. Když vedro trvá už několik dní, pořádně se neochladí ani...

Batát v kuchyni: nejlepší recepty ze sladkých brambor

Batáty jsou nejen lahodné a syté, ale mají i spoustu zdravotních benefitů pro naše tělo. Už vám docházejí nápady, jak tyto sladké brambory v...

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Krutony z kváskového chleba

Krutony jsou oblíbená klasika jak do polévek, tak také do salátů - tradičně třeba do salátu Caesar. Tyto jsou v light verzi zcela bez...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Jak používat obilné vločky

Svačina do skleničky Do uzavíratelné skleničky nasypte vrstvu vloček (těch, které se nemusejí vařit – drobnější ovesné, pohankové…), přidejte oříšky a semínka, zalijte vrstvou rostlinného jogurtu (část můžete ochutit karobem...

Jak a co zdravě snídat – doma i v práci

Snídaně je základ dne, o tom není pochyb. Jakou ale zvolit, abychom měli dostatek energie, ale zároveň se necítili těžcí? Pojďme si vzít inspiraci...
Téma: napětí, bramborová kaše, fit strava, kváskový chléb, chia, snížená imunita, mořské řasy, glutaman sodný, bulgur, chia semínka, batátové špagety, oslabená imunita, obědová polévk, granola, kuchyňská sůl, aditiva, uklidnění, svíčková, tropické teploty, kváskové pečivo, podzim, vegan, letní jídelníček, vegetariánské recepty, nepečené cukroví, paměť, dip, imunitní systém, polévka, omáčka, batátové hranolky, guláš, zázvor, skořice, krutony, lék na imunitu, zeleninové pyré, krupice, čaje, podzimní recepty, rýžové miso, co pít, dezerty, suché ruce, zelí červené, imunita u dětí, ovoce, koření, imunita v těhotenství, energie, vločky do polévky, shiromiso, chipsy, rizoto, saláty, pleťová maska, batátová polévka, celiakie, grilované batáty, péče o střevo, tofu, placky¨lívance, ovesné vločky, vanilka, vysušená pokožka, karbanátky, žitné vločky, psyllium, peeling, chilli, krambl, obiloviny, tuky, červená čočka, sušenky, posílení imunity, termoska, jak se ochladit, večeře, zelenina, rýžové vločky, batátové palačinky, crumble, Video, batátový krém, bílé zelí, děti, co vařit na podzim, batátové gnocchi, zelňačka, kuzu, pečené batáty, bancha, chlad, quinoa, Čína, pohanka, mikroflóra, posypka, polévky, pečené müsli, nakládané zelí, zavářka, pečené sladké brambory, vločkové knedlíky, dochucovadla, bramboračka, jídlo na podzim, miso, jak začít, knedlíky z vloček, zálivka, špičaté zelí, kysané zelí, pomazánky, kukuřičná krupice, wafle, zahřátí, celiak, řasy, pšeničné vločky, restované zelí, snídaňová kaše, spánek, fitness strava, ajurvéda, sůl, detox, Klub Jíme Jinak, krutony z chleba, hranolky, stew, kukuřice, zahřívací jídla, oběd, imunita dětí, polenta, vločky, amarant, pepř, červená řepa, bramborové placky, smoothie, hlávka zelí, pečené zelí, bobkový list, nadýmání, zelná omáčka, olej, cizrna

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?