Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v nich? Víte, kterou na co použít? A jakou zdravou moukou a kdy nahradit bílou mouku? Pojďme se podívat, jak na to...
V článku dále zjistíte:
  • Jak se dělí mouky a k čemu se jednotlivé mouky používají
  • Jaké jsou rozdíly mezi bílými a celozrnnými moukami
  • Detailní seznam všech lepkových i bezlepkových mouk- co obsahují, jak je použít a jaké mají vlastnosti
  • Jakými moukami a v jakém množství nahradit bílou mouku, aby se vše povedlo

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Čtěte dále