Domů Téma Kamut

kamut

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Jak začít s obilovinami

Chcete zařadit celozrnné obiloviny do jídelníčku, ale nevíte, jak na to? V tomto článku na to půjdeme krok po kroku. Naučíme se, jak s...

Desetidenní půst o vodě a zrní (Lukáš 38 let)

Lukáše znáte z jeho příběhu. Lukáš už s námi byl v Jarní očistě, ale letos mu to bylo málo. Kápl na sedmou dietu podle...
Téma: jak vařit bulgur, hraška, černá rýže, shoyu, batát, jak uvařit oves, kvašení, lžička, gomasio, dlouhozrnná rýže, voda, lepkové obiloviny, obiloviny, zkratky a tipy, shiso¨, cereální, Kombu, silken tofu, jak uvařit bulgur, humus, ječmen, Klub Jíme Jinak, tofu tvaroh, wakame, glutenin, emoce, madre, špaldotto, melta, jak vařit quinou, mišutka, shitake, jak vařit kuskus, hatomugi, maizena, soba nudle, vícezrnný, amasaké, hrnek, stir fry, glykemický index, poměr vody, umeboshi, hnědá rýže, pesticidy, LM kvásek, glazování, slzovka, ras el hanout, natural rýže, jak vařit pohanku, taro, kukicha, umeboši, polévková lžíce, GI, LM, karob, suribaška, bílá rýže, pšenice, agar, basmati, tahini, nigari, LSD, shiromiso, moči, detoxikace, agáve, tofu, oves, druhy obilovin, hojicha, seitan, rýže, jak uvařit jáhly, jak uvařit amarant, quinoa, tempura, wasabi, carob, natto, šitake, kamut, celozrnná rýže, eliminace, koji, jasmínová rýže, umepasta, červená rýže, klíček, jednozrnka, hubnutí, obilí, jak vařit rýži, Dulse, mouka, obilné zrno, sushi, jak vařit kroupy, ovesné vločky, jak začít, antinutrienty, jak uvařit pohanku, surobaši, dvouzrnka, vod, kaše z rýže, topinambury, udon, shiitake, tempeh starter, falafel, půst, grünkern, mochi, kuzu, andosperm, kimči, celozrnné pečivo, miso, mirin, jak vařit obiloviny, výchova, kváskové pečivo, pseudoobiloviny, kvásek, šálek, semolina, kinpira, lievito madre, lotos, bancha, střeva, vodnice, nishime, tekka, tygří ořechy, alfa alfa, caro, jak uvařit polentu, špalda, blanšírování, teff, Nori, bezpluchý oves, namáčení, pšeničná bílkovina, tebi

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?