Domů > O nás > Pochvaly

Mám lepší a vypnutější pleť

Evča: Ahoj Evi, nevím, jestli to se patří, přesto to napíšu. Nevím, jak je to možný, ale už teď mám lepší a dokonce snad i vypnutější pleť! Pitný režim mi ani při očiště moc nejde, přesto z pleti už nyní mizí černé tečky a rozšířené póry. Připadám si jak v předpubertálním období!!!! :):):) Pokaždé si před zrcadlem říkám, že to není možné, ale při každém dalším pohledu si to jen potvrzuji. Toť můj AHA MOMENT na téma úpravy stravy a to jsem zdravá bytost, která si dosud myslela, že se stravuje zdravě ;) Jídla je mraky, ani to nezvládám všechno navařit, natož sníst ;)

PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

89
8

Výzva: 21 dnů s jógou – začínáme!

Pojďte si vybudovat nový návyk péče o své tělo a duši! Každý den chviličku a uvidíte, jak se zlepší váš dech, vaše držení těla, zpevní postava a zlepší zdr...
51
15

Žabinec ptačinec v kuchyni

Potřebujete léčit plíce a začít konečně odkašlávat? Chcete si pojistit dostatek železa, vápníku a kyseliny listové? Podívejte se kolem, jestli nemáte výbor...

Veggydelphia

Veganská verze velmi známého krémového sýra. Jeho příprava je velmi jednoduchá a výsledek jednoduše lahůdka.
11
2

Plevel na talíři

Lidstvo konzumuje nejrůznější luční listí, kořínky, semena a bobule od nepaměti. Pro ty, kteří se chtějí vydat po stopách našich prababiček, pradědečků a z...

Co jíst a nejíst při zácpě

Trpíte zácpou? Trápí vás nafouknuté a bolestivé břicho? Zjistěte, jak si můžete stravou pomoci a dojít tak k plnému zdraví a spokojenosti.
16
20

Fialka a maceška v kuchyni

Fialka i maceška se používají nejen na léčení, ale dají se nádherně využít i v kuchyni. Jejich sezóna právě začala, tak si s nimi neváhejte zpestřit talíře...