Domů > Magazín > Vaše příběhy

Okolí to vidí (Vlaďka)

Vladčiny komentáře nás moc baví číst. Tenhle jsem ovšem nemohla nechat jen někde po receptem na polévku. Je povzbuzením pro všechny, kdo se změnou stravy teprve začínají a vůbec netuší, jaké zázraky na ně čekají. Možná už jste v téhle fázi taky, ale vůbec si neuvědomujete, jak jste krásná a plná energie, protože vám to zatím ještě nikdo neřekl. Mrkněte do zrcadla :-)

Musím se s vámi podělit o příběh, který se mi onehdá stal. Občas chodím hrávat s kapelou, už léta, teď na rodičovské, občas pro zábavu a potěšení. Na minulé akci ke mně přišla mladá slečna a říká mi: “Paní, já vás celý večer sleduju a říkám si, co vy asi jíte? Co, prosím vás, jíte, že máte v sobě tolik vitality a vypadáte tak dobře? Máte krásně načesané vlasy, já se na vás celý večer dívám a obdivuju!”

No, spadla mi brada, užasle jsem se na ni dívala a samozřejmě jsem jí prozradila to sladké tajemství JJ, aspoň zčásti…Hlavně jsem nechápala, co bylo na mých vlasech úžasného, když ještě 5 minut před odjezdem jsem pobíhala doma s fénem v ruce a snažila se přijít včas na smluvené místo odjezdu…

Buďte si jisté, že i vy, všechny na webu JJ, jste plné vitality a energie, jen to možná nejste schopné samy posoudit :-), ale okolí to vidí! Jen možná nic neříká, ale to jen proto, že vám závidí :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

16 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Hezky napsaný a poslední větu slýchávám od manžela dost často :-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Fenykl – Foeniculum vulgare dulce

Rozhodla jsem se napsat malý článek o fenyklu. Moje recepty tuto zeleninu obsahují a určitě, pokud jí nekoupíte v obchodech, můžete si jí snadno vypěstovat...

Wagnum

Pečené křupavé “nanuky” naslano. Recept je určen pro ty, co si rádi v kuchyni hrají a rádi překvapí své blízké nebo hosty. Nemohla jsem tomu dá...

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
30
3

Kokoška pastuší tobolka: blýskne se zastavením krvácení i pikantní chutí

Nejspíš si vybavíte její drobné bílé kvítky a typické semeníky ve tvaru srdíčka. Co ale chuť? Pojďme společně pozvat léčivku s dlouhým názvem do lékárničky...