Domů Téma Jak vařit podle ročních období

jak vařit podle ročních období

Jak nás ovlivňuje 5 elementů životního cyklu

Jak se jedlo dříve a jak se jí dnes? Proč došlo ke zmatku a chybám? Jak souvisí naše orgány s různými ročními obdobími, barvami,...

Strava a civilizační choroby – 2. díl

V další části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o kaloriích a tom, co znamenají. Objasňují, jak má vypadat jídelníček s ohledem na...
Téma: močové cesty, Video, zdravé vaření, strava podle ročního období, východní medicína, kdy jíst podle orgánů, obřady, skladování potravin, játra, denní příjem kalorií, strava v létě, svátek, doporučovaný denní příjem kalorií, zima, Klub Jíme Jinak, pět elementů, strava v zimě, barvy, strava na podzim, žaludek, roční období, jak zdravě vařit, slinivka, jídlo pro celou rodinu, Vánoce, střevo, skladování, únava, roční období a strava, Velikonoce, způsoby vaření, kalorie, rodina, strava na jaře, orgány, žlučník, Dagmar Lužná, západní medicína, ledviny, orgánové hodiny, počítání kalorií, zdravý jídelníček, vaření, strava pro rodinu, přejídání, 5 elementů, střídání ročních období, strava pro muže, zdravá strava, životní cyklus, děti, předkové, jak vařit podle ročních období, kolik karolií na den, pestrost, slezina, čerstvá strava, strava pro děti, chutě, čerstvost, jarní únava, strava podle ročních období, Vladimíra Strnadelová

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?