Slunečnicová semínka
38
10
Wagnum
Pečené křupavé “nanuky” naslano. Recept je určen pro ty, co si rádi v kuchyni hrají a rádi překvapí své blízké nebo hosty. Nemohla jsem tomu dá...
41
39
Špagety s medvědím česnekem
Z medvědího česneku se stala populární potravina. Zahlídla jsem ho prodávat kromě trhů i v supermarketu. A protože ho letos mám dobrý zdroj a česneku nadby...
Krémové dezerty
klub
19
5
Stracciatella cheesecake bez lepku
Máte chuť na lahodný a krémový dezert ? Pak je tento cheesecake ta správná volba. Přípravy se nemusíte bát, není nijak složitá a výsledek rozhodně stojí za...
13
26
Kopřivová krémová polévka
Čerstvé kopřivy jsou nedoceněný zdroj železa a mnoha dalších minerálů a vitamínů. Pokud chcete doplnit tělu stopové prvky a ryzí energii z přírody, natrhej...
13
14
Fusilli s květákem a fenyklem
Na těstoviny mám ráda super rychlé, jednoduché kondimenty, připravené za pár minut. Tyto fusilli jsou připravené se sezónní zeleninou, květákem a fenyklem,...
Kapustičky s jogurtovým dipem
Růžičková kapusta s pikantní jogurtovou omáčkou po indicku. Jednoduchý a rychlý recept inspirovaný indickou raitou.
80
4
Mrkvové kuličky
Tyto kuličky můžete využít ve vašich receptech podle fantazie. Vychladlé se hodí i na párty, pohoštění, ale i do krabičky na cesty. Teplé jako doplněk k om...
7
7
Pikantní máslové fazole s čirokem
Čirok a fazolemi v kořeněné pikantní úpravě. V tomto receptu využijeme sečuánský pepř, který dodá pokrmu nezaměnitelnou chuť a aroma.
14
7
Černá čočková pomazánka
Tato pomazánka určitě připomene hummus, ale není v ní cizrna. Je zajímavá svou barvou a chuť černého tahini je v ní opravdu skvělá.
11
16
Sváteční ravioli s mandlovou ricottou
Na italském stole v období svátků nesmí chybět plněné těstoviny. Proč je nezkusit i u nás? Tento recept opravdu stojí to za to. Je připraven v duchu pravid...
Barevné ovesné knedlíčky
Ovesné knedlíky jsou oblíbenou zdravou přílohou k omáčkám, zelí, špenátu a všemu, co vás napadne. Pokud si rádi hrajete, tak můžete zkusit i tuto jejich up...
Veganský parmazán
Jednoduchý recept na veganský parmazán, kterým si můžete vylepšit omáčky, saláty, pomazánky a podobně.