Ingredience
  • 1 větší cuketa
  • 1/2 dýně hokkaido
  • olej
  • 2 bobkové listy
  • 4 kuličky nového koření
  • zeleninový vývar
  • kopr/medvědí česnek
  • kokosové mléko
  • umeocet

Postup

  1. Cuketu i dýni nakrájím na kostičky, osmahnu na oleji spolu se solí.
  2. Přidám bobkový list a nové koření, zaleji horkým vývarem a nechám dusit do změknutí zeleniny.
  3. Vytáhnu koření, přidám nasekaný kopr/medvědí česnek, kokosové mléko a dochutím umeoctem.

Obměna

  • Místo dýně můžete dát batát, místo kopru mangold nebo i se zelenýma fazolkama toto jídlo chutná dobře (kdo by nemiloval kombinaci fazolek a kopru).

Kombinujeme

  • Kompletní talíř vznikne přidáním uzeného tempehu.

Jste unavená a vyčerpaná? Posilte v zimě ledviny

Nastartujte imunitu a vyhněte se nemocem.

Je to snadné. Zjistěte, jak na to.

Stáhnout ZDARMA

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekVyhlašujeme válku cuketám! Zreceptujte je a vyhrajte spiralizér!
Další článekRAW cuketové pesto