Zbyla už po melounu jen slupka? Tak ji znovu naplňte novým melounem - tentokrát agarovým s ovocem.
Ingredience
  • 1/2 melounu
  • 900 ml vody
  • 3 lžičky jablečného koncentrátu
  • 3 lžičky prášku Agar-Agar
  • Různé druhy ovoce
  • Lístky máty,meduňky
  • Sedmikrásky

Postup

  1. Rozkrojíme meloun na půlku
  2. Vydlabeme dužinu
  3. Agar rozmícháme ve studené vodě společně s jableč. koncentrátem a přivedeme k varu
  4. Ovoce nakrájené na kousíčky střídavě vrstvíme s hotovým agarem do vydlabaného melounu až je plný.
  5. V lednici necháme ztuhnout a můžeme krájet

  1. Lenko, tenhle tvůj meloun mě naprosto uchvátil. Díky, žes ho tady sdílela, já to rozhodně hodlám vyzkoušet. V červnu má naše dcerka narozky, to bude skvělá příležitost pro dětskou párty 🙂 Nejvíc mě na tom fascinuje, že se to dá krájet jako klasický meloun, ale jsou v tom kousky ovoce. No prostě bomba!

  2. Zobrazit všech 11 komentářů

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekKedlubnová polévka s ovesnými vločkami
Další článekHrdinové a hrdinky Jíme Jinak