Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Pozvánka na festival Miluj svůj život

45.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů se uskuteční ve dnech 11.-13.3.2016 v PrazeBěhem těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Celodenní vstupenka stojí 350 Kč. Členové Klubu Jíme Jinak mají vstup na pátek zdarma!  Stačí se do 29.2.2016 zaregistrovat. Více informací v článku.

Miluj svůj život – 45.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 11.-13.3.2016 se uskuteční v Praze v pořadí již 45. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů MILUJ SVŮJ ŽIVOT. Během těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu a ezoteriky.

V dnešní době, kdy se mění životní styl společnosti a přestáváme být lhostejní ke svému tělu i duši, je festival Miluj svůj život oblíbenou akcí pro ty, kteří mají zájem o zdravý způsob života, ať už z pohledu péče o tělo nebo se chtějí rozvíjet v oblastech praktické ezoteriky. Na programu jsou tématické přednášky, možnost nákupu různých produktů a služeb, ale také ochutnávka makrobiotické, veganské, vegetariánské a stále oblíbenější RAW stravy.

Zajímavé osobnosti mezi přednášejícími

filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, “konopná doktorka” MUDr. Jana Budařová, PhDr. Ing. Adolf Inneman , PhDr. Miluše Kubíčková CSc., Vadim Šiškin (Rusko), PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. (Indie), Juan Carlos Pacaya Gomez (Peru), Štefan Zakuťanský (Slovensko), Seymour Koblin (USA)…

NOVINKY – celodenní samostatné programy

Pro rodiče a děti – pátek 11.3., Makrobiotika – sobota 12.3. a Raw strava – neděle 13.3.

Kde se koná

Festival se koná v gymnáziu Omská, Omská 1300, Praha 10 Vršovice.

Programy

 

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Nabídka programů je zde opravdu široká, takže si zde každý najde zaručeně „to své“. Pro zajímavost uvádíme některá témata, která určitě stojí za to nevynechat:

Léčivé konopí, Terapie tmou, Filipínské léčení, Dornova metoda, Média versus realita, Pyramidy v Bosně, Léčebné kódy, Unikátní ozdravná Metoda Norbekova, Human Design, Kultivovaný rozchod, Terapie pomocí světelných drah, Pryč s brýlemi…

Mezi oblíbené programy patří již tradičně i INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy osvojíte určitou dovednost. Výhodou účasti v pracovní dílně je, že se danou problematiku či oblast naučíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky.

Na výstavě se prezentuje široká řada vystavovatelů, u kterých je možné zakoupit nejen šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku, ale spoustu dalších produktů, jen těžko dostupných v běžné prodejní síti. Součástí prodejní výstavy jsou i oblíbené poradny, kde návštěvníci ocení hlavně osobní přístup našich poradců. Najdou zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou  kresbu, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Vstupenka a cena

Celodenní vstupenka stojí 350 Kč.

Členové klubu Jíme Jínak mají celodenní vstupenku NA PÁTEČNÍ PROGRAM zdarma.
Rezervujte si ve formuláři níže místo nejpozději do 29.2.2016.

[form form-10]

 

Více informací o festivalu

Podrobný program celého festivalu, včetně dopravy  najdete na www.ezotera.cz/ano. Zájemcům o ubytování zašleme zajímavé tipy. Info na 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

 

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kateřina
13. 3. 2016

Vyšla jsem si v sobotu na přednášky o makrobiotice a musím přiznat, že jsem nečekala, že by mě to tak bavilo. Stihla jsem myslím tři přednášky, jedné z nich přednášel Bob Carr, který mimo jiné popsal sázení semínek s předáním svojí genetické informace. Už se těším, že tento způsob zkusím na zahrádce, i kdybych tak měla zasázet jen ředkvičky. Zároveň se musím smát, jak se budou tvářit sousedé, budu přitom stát bosá na záhonku, s dlaněmi vzhůru k nebi, atd.
Občerstvení u Paní Dýně bylo skvělé! Její kváskový perník, jablečný koláč s amasaké byla naprostá lahůdka. Sama nepeču sladké, nejde mi to, vrcholem je rozpečené jabko, takže tohle jsem si užila. Obzvlášť, když od zítřka nebude žádná mouka v jídelníčku. A ještě musím pochválit její pralinky, hlavně citronové vajíčko, to je lahoda! A zázvorový punč. Ale dost už nebo to bude vypadat, že jsem to celé projedla…
Je to hodně zvláštní, ale i díky tomu, že jím jinak, mění se mi i mé já. Dřív by mě něco takového přišlo (mírně řečeno) divné, ale teď jsem více přístupnější různým informacím, apod. Navíc jsem šla sama, což bylo také v minulosti nemyslitelné, to bych radši nikam nešla. Dokonce jsem po letech potkala známou, která mi řekla, že vypadám lépe, ale hlavně že už nepůsobím tak šedě a uťáple :) I já se tak cítím, nejsem tak zablokovaná, pomalu se dokážu i k něčemu vyjádřit, aby to mělo hlavu a patu… A to už nejsem nejmladší :)
V tuto chvíli jsem přesvědčená, že se v červenci vydám na festival i do Plzně a určitě toho stihnu mnohem víc nebo už budu mít i další zájmy a otázky.
Díky za typ, byl to fajn víkend.

Také nás to mrzí, letos nám z festivalu vyšli vstříc méně. Děkujeme za info zpátky.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...