Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Pozvánka na festival Miluj svůj život

45.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů se uskuteční ve dnech 11.-13.3.2016 v PrazeBěhem těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Celodenní vstupenka stojí 350 Kč. Členové Klubu Jíme Jinak mají vstup na pátek zdarma!  Stačí se do 29.2.2016 zaregistrovat. Více informací v článku.

Miluj svůj život – 45.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 11.-13.3.2016 se uskuteční v Praze v pořadí již 45. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů MILUJ SVŮJ ŽIVOT. Během těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu a ezoteriky.

V dnešní době, kdy se mění životní styl společnosti a přestáváme být lhostejní ke svému tělu i duši, je festival Miluj svůj život oblíbenou akcí pro ty, kteří mají zájem o zdravý způsob života, ať už z pohledu péče o tělo nebo se chtějí rozvíjet v oblastech praktické ezoteriky. Na programu jsou tématické přednášky, možnost nákupu různých produktů a služeb, ale také ochutnávka makrobiotické, veganské, vegetariánské a stále oblíbenější RAW stravy.

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Zajímavé osobnosti mezi přednášejícími

filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, “konopná doktorka” MUDr. Jana Budařová, PhDr. Ing. Adolf Inneman , PhDr. Miluše Kubíčková CSc., Vadim Šiškin (Rusko), PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. (Indie), Juan Carlos Pacaya Gomez (Peru), Štefan Zakuťanský (Slovensko), Seymour Koblin (USA)…

NOVINKY – celodenní samostatné programy

Pro rodiče a děti – pátek 11.3., Makrobiotika – sobota 12.3. a Raw strava – neděle 13.3.

Kde se koná

Festival se koná v gymnáziu Omská, Omská 1300, Praha 10 Vršovice.

Programy

 

Nabídka programů je zde opravdu široká, takže si zde každý najde zaručeně „to své“. Pro zajímavost uvádíme některá témata, která určitě stojí za to nevynechat:

Léčivé konopí, Terapie tmou, Filipínské léčení, Dornova metoda, Média versus realita, Pyramidy v Bosně, Léčebné kódy, Unikátní ozdravná Metoda Norbekova, Human Design, Kultivovaný rozchod, Terapie pomocí světelných drah, Pryč s brýlemi…

Mezi oblíbené programy patří již tradičně i INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy osvojíte určitou dovednost. Výhodou účasti v pracovní dílně je, že se danou problematiku či oblast naučíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky.

Na výstavě se prezentuje široká řada vystavovatelů, u kterých je možné zakoupit nejen šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku, ale spoustu dalších produktů, jen těžko dostupných v běžné prodejní síti. Součástí prodejní výstavy jsou i oblíbené poradny, kde návštěvníci ocení hlavně osobní přístup našich poradců. Najdou zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou  kresbu, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Vstupenka a cena

Celodenní vstupenka stojí 350 Kč.

Členové klubu Jíme Jínak mají celodenní vstupenku NA PÁTEČNÍ PROGRAM zdarma.
Rezervujte si ve formuláři níže místo nejpozději do 29.2.2016.

[form form-10]

 

Více informací o festivalu

Podrobný program celého festivalu, včetně dopravy  najdete na www.ezotera.cz/ano. Zájemcům o ubytování zašleme zajímavé tipy. Info na 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kateřina
13. 3. 2016

Vyšla jsem si v sobotu na přednášky o makrobiotice a musím přiznat, že jsem nečekala, že by mě to tak bavilo. Stihla jsem myslím tři přednášky, jedné z nich přednášel Bob Carr, který mimo jiné popsal sázení semínek s předáním svojí genetické informace. Už se těším, že tento způsob zkusím na zahrádce, i kdybych tak měla zasázet jen ředkvičky. Zároveň se musím smát, jak se budou tvářit sousedé, budu přitom stát bosá na záhonku, s dlaněmi vzhůru k nebi, atd.
Občerstvení u Paní Dýně bylo skvělé! Její kváskový perník, jablečný koláč s amasaké byla naprostá lahůdka. Sama nepeču sladké, nejde mi to, vrcholem je rozpečené jabko, takže tohle jsem si užila. Obzvlášť, když od zítřka nebude žádná mouka v jídelníčku. A ještě musím pochválit její pralinky, hlavně citronové vajíčko, to je lahoda! A zázvorový punč. Ale dost už nebo to bude vypadat, že jsem to celé projedla…
Je to hodně zvláštní, ale i díky tomu, že jím jinak, mění se mi i mé já. Dřív by mě něco takového přišlo (mírně řečeno) divné, ale teď jsem více přístupnější různým informacím, apod. Navíc jsem šla sama, což bylo také v minulosti nemyslitelné, to bych radši nikam nešla. Dokonce jsem po letech potkala známou, která mi řekla, že vypadám lépe, ale hlavně že už nepůsobím tak šedě a uťáple :) I já se tak cítím, nejsem tak zablokovaná, pomalu se dokážu i k něčemu vyjádřit, aby to mělo hlavu a patu… A to už nejsem nejmladší :)
V tuto chvíli jsem přesvědčená, že se v červenci vydám na festival i do Plzně a určitě toho stihnu mnohem víc nebo už budu mít i další zájmy a otázky.
Díky za typ, byl to fajn víkend.

Také nás to mrzí, letos nám z festivalu vyšli vstříc méně. Děkujeme za info zpátky.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...