Domů > O nás > Pochvaly

Vaše chutná jídla obohatila náš stereotypní jídelníček

MoniVr: Dobrý den, mám za sebou polovinu kurzu a chci moc poděkovat. Především za jednoduché a chutné recepty a úpravy zeleniny, které velmi obohatily náš rodinný jídelníček (předtím jsme také často vařili zeleninu, obiloviny a luštěniny, ale tak nějak pořád stejně dokola). Nejlepší na tom je, že většinu jídel se mnou jí i můj syn (14 m) a večeři i manžel, takže nemusím vyvařovat další jídla. Cítím se fajn. Děkuji!

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Květáková jízda

V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus. Perfektn...
45
1

Jak se vyznat v hluchavkách a využít vše, co nabízejí

Řada druhů a různé barevné variace… Vyznáte se v hluchavkách? Poradíme, jak si vybrat vhodný druh a správně využívat jednotlivé části rostliny.

Semolinový pekáček

Snadný recept, jehož příprava vám nezabere mnoho času. Tento pokrm vám poslouží jako slaná svačinka nebo jako příloha coby obilninová složka kompletního ta...