500g kysané
- ho červeného zelí
- 1 marinované / uzené tofu
- 3 stroužky česneku
- 1 hrnek jemných ovesných vloček nebo hrašky (možno i půl na půl)
- majoránka
- kmín
- sojová omáčka / sůl
Vymačkané zelí nakrájíme na drobno, přidáme strouhané tofu a všechny ostatní ingredience, dobře promícháme, necháme chvíli uležet, ať vlhkost vsákne do vloček. Mokrýma rukama tvoříme placky, pečeme v troubě na pečícím papíru zastříknuté olejem cca 20 minut na 200°C (dle tloušťky placek).
Na talíři jsou k nim batatové hranolky, rukola, kimchi a kopecek rýže s hráškem. Pickles.
PS: Pozor, zavíráme vstup do Jarní očisty!
Poslední šance. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
Výborné!!! Asi by mne nenapadlo péct kysané zelí, ale stojí to za to 😁 dělala jsem z bílého, červené nemám 🙂