Ingredience
  • celer
  • cibule
  • černý pepř mletý
  • himalájská sůl
  • špetka koriandru
  • špetička chilli
  • ovesné vločky
  • pohanka,
  • petrželka
  • Bio ovesná smetana
  • zeleninový bujón Wurzl
  • panenský olivový olej

Postup

  1. Čerstvý celer jemně nastrouhám. Cibulku nakrájím na malé kostičky a podusím ji nasucho bez oleje. Mohu přidat kapku vody. Poté přidám nastrouhaný celer a podusím. Asi po 5 minutách přidám bujón a koření se solí. Restuji asi 2 min. Zaliji vodou a nechám povařit 10 min pod pokličkou. Přidám , hrstičku ovesných vloček nebo pohanku. Povařím ještě 5 – 7 min. Nakonec vliji ovesnou smetanu. Do vychladlé polévky dám lžičku panenského olivového oleje. Takto vařím všechny polévky a pokrmy, protože mám dědičnou poruchu metabolismu tuků.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekSalát z kvašené zeleniny
Další článekRychlovka ve woku s uzeným tofu