Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Dobroty babičky Dáši a Světlany v Olomouci

27. září budete mít příležitost setkat se v Olomouci naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou u příležitosti křestu jejich společné nové kuchařky zdravých dobrot. My měly jsme tu čest ochutnat jejich dobroty na horách, takže můžeme kuchařku směle doporučit. Čeká vás autogramiáda, křest knihy, ochutnávka a hlavně setkání s autorkami.

Kde

27. září 2014 ve 13.00

Kde

Olomouc, Kollárovo náměstí 698/7, palác Bohemia, Nakladatelství ANAG, 3 patro

💡 TIP: Sezóna plavek je tu! Zkus tento jídelníček a sprav si postavu.

Program

Přátelské setkání s podobně naladěnými lidmi a popovídání naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou, ochutnávka dobrot, autogramiáda a křest knihy „Makrobiotické  dobroty babičky Dáši a Světlany“.

Cena

Vstup zdarma!

Dárek

Všichni budete mít možnost koupit na místě knihy Dagmar Lužné se slevou 30%! A rovnou si můžete nechat knihu podepsat autorko. Pokud se nemůžete akce zúčastnit, ještě pořád můžete novou knihu koupit v eshopu nakladatelství Anag. Členové Klubu a registrovaní uživatelé mají slevu i  v průběhu roku.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a registrované uživatele

Pokud jste si na našich stránkách udělali registraci, máte na všechny tituly nakladatelství Anag 20% slevu. Jste-li členové Klubu Jíme Jinak máte slevu 30%. Pro uplatnění slevy v eshopu nakladatelství Anag uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

svetlanadasa

Na setkání s vámi se těší Dáša a Světlana.

PS: Kdo to má blíž do Prahy, může přijít na autogramiádu v Praze 11. 10. 2014.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Môžem len odporúčať. Knižka je už asi týždeň u nás doma a bola inšpiráciou na hneď niekoľko dobrôt pre naše mlsné jazýčky. :) Konečne knižka s makrobiotickými sladkosťami

Kde to bude v Praze,prosím?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
2

Obklad z tofu – úleva při zánětu, otoku či horečce

Stačí mít doma kostku bílého tofu a máte tak skvělého pomocníka nejen do jídla, ale i pokud se někdo v rodině popálí, pohmoždí, nebo chcete srazit horečku....
klub
14
8

Zdravá strava a cestování – 2. díl (obiloviny)

Také se vzdáváte cestování kvůli tomu, že si myslíte, že se nedá skloubit jíst jinak a cestovat? Přitom zdravé cestování není zase taková věda, jak se možn...

Rýže s cizrnovou trhanicí

Směs rýže a drobenky z cizrnové mouky – netradiční příloha k zelenině a omáčkám. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.
37
21

Co s naším zdravím dělá hliník

Hliník je téměř všude. Obsahují ho potraviny, kojenecká výživa, deodoranty, léky, nádobí, plechovky, zubní pasty, krémy, voda, tabák nebo alobal. Co se sta...
24
11

Dovolená v Chorvatsku zdravě – restaurace, kde nakupovat a co si vzít

Jak zvládnout dovolenou, když jím jinak? Co si nabalit, nachystat, co rychlého vařit, kde nakupovat, co jíst, kde jíst a jak si opravdu odpočinout i přesto...

Korejský salát Pa Muchim

Pikantní korejský salát z čerstvé jarní cibulky Pa Muchim. Rychlé, bezlepkové, čerstvé a jednoduché na přípravu.