S Kojibakers pokračujeme a máme pro vás ještě větší slevu než vloni! 30% na miso pasty, 25% na polévky a 10% na rodinná balení a další produkty.

Unikátní Koji výrobky

V nabídce eshopu najdete světlé sojové a hrachové miso pasty,miso polévky pro rychlou přípravu, octy, shiokoji a komekoji (perfektní např. pro domácí výrobu amasaké).

Misobox – polévky na 3 měsíce bez starostí

Nově můžete využívat balíček na 3 měsíce – polévkový MISOBOX. Každý měsíc po dobu 3 měsíců dostanete 4 ks (varianta MINI) nebo 8 ks (varianta MAXI) polévek ve standardním balení (350g nebo 300g) dle své chuti, vždy čerstvé, pohodlně, bez starostí a včetně 3x šetrného doručení kurýrem zdarma.

Reportáž z Kojibakers

V Kojibakers vyrábí a kvasí výhradně přírodními postupy, z evropských surovin a bez přidané chemie. To se nám líbí a právě proto jsme se za nimi v létě vydali natočit reportáž a odhalit výrobní postupy. Reportáž je přímo nabitá zajímavými informacemi  a vy si ji můžete připomenout tady: Kojibakers prozradili výrobní tajemství

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají slevu v eshopu www.eshop.kojibakers.cz:

  • 30% na hrachové a sójové miso v běžných baleních (250 a 350g), shiokoji a komekoji
  • 25% na polévky v baleních 300, 350, 750 a 800g, tamari a octy
  • 10% na ostatní produkty (misobox, rodinná balení misa, shiokoji, 1,75 kg misa, 700 ml shiokoji atd.)
  • 10% na malá balení polévek a misa (150 g) a na cizrnové miso

Sleva se nevztahuje na dárkové poukazy [ přihlaste se ].

Objednávat můžete i na Slovensko, v eshopu je možno platit v Eurech.

Staňte se členy Klubu Jíme Jinak

Získáte videorecepty, jídelníčky, rozhovory s odborníky, rady, slevy na nákupy a online kurzy.

materiály

Cítím z klubu tu lásku a pečlivost, s jakou k nám přistupujete

Lenka W.: Dobrý den, Evi, je mi hodně dobře,...

Za 3 týdny mám 5 kg dole bez hladu a chemických koktejlů

Zdlang: Zdravim, Evo, Jarni ocista mne prekvapuje pokracujicim ubytkem...

Kurz pro začátečníky

Alena: Děkuji za spoustu podnětů, které jsem na vašem...

Podzimní detox nemá chybu! Samé dobroty, které mě léčí

Pavlína M.: Již 9 měsíců jsem s Jíme Jinak...

Jste pro mě životní inspirací

Alena: moc děkuji za super stránky a za to,...

Po 14 dnech mám úbytek 5 kg a cítím spoustu nové energie (Alena)

Alena: Ahoj všem, mám za sebou 14 denní kurz...

První vyzkoušený salátek z kurzu a naprosto výborný!

Iva: Teda mňam, mňam, mňam, první vyzkoušený salátek z...

Díky kurzu mám řád a disciplínu

Iva: Zdravím všechny v tomto kurzu už potřetí? A...

Děkuji za to, co děláte a šíříte

Inka: Pěkný předvánoční čas. Dnes jsem narazila Evi na...

Dříve se mi zdávalo o čokoládě, teď už cukr nepotřebuji

Slipknot.xy: Dobrý den Evi, jsem s Vámi již v...

Muži říkají, že mi to sluší víc než obvykle

Julajka: Chci Vám moc poděkovat, jak to máte bezvadně...

Chtěla jsem se naučit vařit z dravě a kila dolů jsou příjemnou odměnou

Žaneta: Hlásím 3kg dole :). Pravda je, že jsem...

Zbožňuji vaše recepty

Ema K.: Zbožňuji Vase recepty, vařím, peču, baštím, papám a...

Zhubla jsem, zlepšilo se i zažívání a atopický ekzém. (Olga)

Olga: Tak už jím podle Jíme Jinak asi měsíc...

Dostala jsem pochvalu za skvělý krevní obraz (díky JJ stravě)

Hankaj: Včera jsem byla darovat krev a dostala jsem...

Syn zahodil instantní polévku, aby si dal moji

Dagbri: Mám dobré zprávy. Když starší syn ochutnal tuto...

Ještě nemáte registraci? Získejte výhody.
REGISTROVAT ZDARMA

  1. Geniální, děkuju! A jsem ráda, že se rozšířila nabídka octů a miso už je i cizrnové. Nádhera :-) Teď by ještě mohli začít dělat nesojové tempehy a budu naprosto spokojená.

    • Nooo, ty mají menší trvanlivost a musí být v lednici, tak to nevím nevím 😃 Ale jsem ráda, že máš radost 😍

      • Našla jsem dva obchody, v jednom mají tempeh hrachový a v dalším fazolový. Buď se ta nabídka furt lepší, nebo si toho víc všímám… ale radost mám!

  2. Ahoj, taky mam dotaz k miso polevkam.. klasicke miso je jasne, taky chapu, ze miso polevku od Kojibakers muzu pouzit na dochuceni jakekoliv polevky. Ale da se pouzit jen zalit vodou a jist? Ptam se kvuli pohodli na dovolene :))))))

    • Zdravím Markéto, ano, dají jen jen zalít horkou vodou a jíst a z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsou chuťově výborné. Na dovolenou třeba pod stan nebo na služební cestu je to super rychlé nouzové řešení. Lepší a zdravější je ale použít vývar a přidat čerstvou zeleninu a po uvaření přidat miso, jak to běžně učíme v našich kurzech. 😉

    • 😃👍👍 Jo jo, hrachové miso je opravdu mňamka. Mě třeba naučilo jíst miso polévky.😉

  3. Zelné miso dnes ráno vyzkoušeno, opět nezklamalo, úžasná dobrota, ještě se chystám na to červené…
    Úplně se vidím, jak si na nich pochutnávám na dovolené :-)))))) Už aby to bylo ;-)

      • Marcelo, objednávám miso pastu hrachovou (2x ozkoušena) praocet( 1x vyzkoušen) miso polévky jsem měla cibulovou, česnekovou, kimči, ted jsem šla opět do kimči a nově do Chilli a poprvé zkousím tamari

      • U nás se osvědčily obě misa a nedáme dopustit na polévku kimchi, zelnou a s shitake – všechny dokážou dochutit jakékoliv jídlo, nejen polévku ;-) Hrachová tamari je také výborná a jablečno-hruškový ocet jakbysmet, těším se že vyzkouším i nějaký ten kořeněný.
        Určitě stojí za vyzkoušení i shiokoji, s tím se dají dělat hovotová kouzla se zeleninou, s tofu (naložením v shiokoji vznikl chutný „sýr“) a pro případné masožrouty doporučuji také vyzkoušet. Měla jsem možnost ochutnat lososa i kuřecí prsa marinované před další úpravou v shiokoji a bylo to vše skvělé.

  4. Dobrý den, nedaří se mi dopracovat ke kódu na slevu, pomůžete prosím? Chci vyzkoušet první objednávku. Děkuji

  5. Děkuji Evi, děkuji 🙏za tento slevový poukaz 🙂
    Miso od Kojibakers miluji a mohla bych ho dlabat i jen tak 😁 Zatím u mě vede miso kimchi, ale jsem moc zvědavá na zelné a červené ( zkoušel už někdo?) ☺️
    Hezký den všem 🙂🌞

    • To máme Kláro stejně, s tou kimchi polévkou 😉 Už jsem ochutnala i zelnou a červenou a obě jsou moc dobré. 👍

  6. Dobrý den všem v novém roce. Chtěla bych se zeptat, nejsem si totiž úplně jistá, jestli jsem to správně pochopila. A tím pádem zbytečné váhám.

    Běžně se Miso pasta používá do odstavené uvařené polévky napr.1 pol.lzice(pro 4 osoby) – a nechá se pár minut prolnout. Tato firma má klasické toto Miso a pak má tzv.Miso polevky- s nimi se nakládá stejně jako s Misem? Tzn.je je možné využít stejne jako Miso k dochuceni a k dozdraveni polévky az na zaver? Obsahuje tedy stejně množství aktivních látek jako klasické Miso? Nebo fungují na jinam principu jen jako „instantní polevka“bez stejných vyzivovych hodnot jako ma klasicke Miso? Jednoduse: pokud když použijí na dochuceni nějaké polévky místo Misa produkt Miso polévka bude to de facto stejné dokončení polévky se stejnými benefity(jen prostě jen s jinou chutí pr.shitake, kimchi a pod…)? díky renata

    • Dobrý den, je to stejné, jen si vybíráte různé příchutě. Oni to mají tak, že když nestíháte oběd v práci, tak v té skleničce máte už i rychlé vydatné jídlo a nemusíte jíst každý den stejnou chuť (já si dávám 1 pol. lžíci na 300ml vody, záleží na chuti). Podívejte se na jejich FB nebo WWW stránky, tam najdete odpovědi a už i recepty. Jsou to super kluci :)

    • Ano, Renato, dá se použít jako klasická bílá miso pasta. Koji bakers dělá světlé miso, které je jemnější a kratší dobu fermentované, než jsou ta hnědá misa od Danfoodu nebo Sunfoodu. Obsah látek se vždy liší jednak várka od várky, jednak druh miso pasty od druhu (https://www.jimejinak.cz/co-vsechno-potrebujete-znat-o-misu/) Polévky od Koji bakers jsou přesně miso pasta plus příchuť (houby, česnek, pickles apod.) a dajší se používat jako klasická miso pasta.

  7. Zobrazit všech 30 komentářů

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekJak letos splnit svoje novoroční předsevzetí
Další článekReflex.cz: V jídle je skryté nebezpečí i naděje. Rozhovor s Evou Cikrytovou