Miso pasty a další výrobky od Kojibakers se slevou 25%

60

Sháníte chutnou miso pastu bez lepku a bez sóji? Chcete vyrábět bezlepkové amasaké? Vyzkoušejte dobroty od Kojibakers! Kromě skvělých miso past a komekoji mají i úžasné rychlé miso polévky, octy a další poctivě fermentované výrobky. Byli jsme se na výrobu podívat osobně a všechno ochutnali. Vřele doporučujeme!

Navštívili jsme výrobnu firmy Kojibakers

V Kojibakers se vyrábí a kvasí výhradně přírodními postupy. Přednostně z evropských surovin a samozřejmě bez přidané chemie. Striktně za studena bez tepelné akcelerace. Všechny produkty jsou řemeslně, v podstatě ručně, vyrobeny v Hořovicích.

Chutné i pro úplné začátečníky

Všechno jsme ochutnali a testujeme už pár týdnů doma při vaření. Výrobky jsou naprosto skvělé a budou určitě chutnat začátečníkům, protože jsou jemné.

Unikátní Koji výrobky

V nabídce najdete tyto produkty:

  • světlé sojové a hrachové miso pasty, jemné i hrubé konzistence podle vašeho výběru. Lehká miso pasta je vyrobená z kvalitního hrachu poctivým kvašením s vysokým (více než 40%) podílem komekoji. Tento zdroj enzymů a dalších proteinů je vhodný do polévek a dalších jídel. Vyrábíme z bio hrachu a vlastní komekoji. Za studena kvašené a nestabilizované.
  • miso polévky pro rychlou přípravu  – česnekovou, cibulovou, s kimči, se shiitake. Unikátní fermentovaný polévkový základ vytvořený z nepasterizovaného hrachového misa a pečené cibule, česneku, s kimči nebo shiitake houbami. Díky obsaženým enzymům jde o velmi zdravý pokrm s kořeny v Japonsku a Číně, surovinami je však přizpůsoben českému prostředí. Jednu lžíci stačí zalít horkou (nikoliv vařící) vodou a zamíchat. Vznikne tak jemná „cibulačka“. Jedno balení obsahuje 8 poctivých porcí.
  • višňový praocet – kvašený ocet na medovém základu ochucený višněmi. Vyroben původní orleánskou metodou v poctivých dubových kádích. Z vysoce kvalitního českého medu a višní. Ocet je vhodný nejen do salátů, polévek apod., ale také jako základ velmi osvěžujícího ovocného nápoje (stačí smíchat s vodou nebo připravit v sodastreamu skvělou limonádu).
  • shiokoji – unikátní kvašená nasolovací marináda, která stačí jako jediná ingredience pro naložení masa nebo zeleniny před grilováním, pečením nebo smažením. Dodá křehkost a skvělou chuť umami. Shiokoji je možné použít i na kvašení nebo ochucení zeleniny či hub. Vyrábíme ho poctivým kvašením bez alkoholové stabilizace.
  • komekoji – rýže obohacená enzymy produkované ušlechtilou plísní koji (Aspergillus Oryzae), která je základním vstupem pro výrobu mnoha japonských potravin (miso, saké, amazake, sojová omáčka a další). Samostatně je po namixování na mouku skvělá pro extrémně rychlé „staření“ masa. Vyrábíme z vysoce kvalitní italské rýže tradičním japonským způsobem.

Připravujeme pro vás reportáž z výroby

Pánové z Kojibakers jsou skutečně nadšenci. Minulý pátek jsme s nimi strávili báječných pár hodin v jejich provozu. My jsme měli spoustu otázek a kameru, oni mají spoustu informací. Až to všechno sestříháme, tak se můžete těšit na reportáž přímo z provozu. Dozvíte se spoustu zajímavých věcí a padne kdejaký ten mýtus.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají slevu 25% na veškerý nákup v eshopu www.eshop.kojibakers.cz vyjma dárkových poukazů [ přihlaste se ]. 

Objednávat můžete i na Slovensko, v eshopu je možno platit v Eurech.

Akce trvá do 31.12. 2021

Jsem na vašich stránkách závislá

Miluše: Miluji Jíme Jinak! Jsem na vašich stránkách závislá...

Cítím se báječně a i můj pes je spokojený :-) (Lidka)

Lidka: Ahoj holky, jsem ve 12 dnu. Přesunula jsem...

Hubneme, i když nedržíme dietu

Mayf: Dobrý den,moc jsme si pochutnali. Začali jsme nedávno...

Bez ranní polévky to u mě už nejde

Zdlang: Devcata, jsem spokojena, jak to valim a zvladam,...

Velký dík za kurz

Jana: Paní Evičko a Heleno, velký dík za kurz vánoce...

Velké díky za filmový festival

Ivana: Holky, nechtělo se mi přihlašovat na festivalové stránky,...

Manžel sa pomaly a isto pridáva k môjmu stravovaniu (Iveta)

Iveta: Ahoj. Môžem povedať, že som dosiahla 14. deň...

Cítím, jak moje tělo jásá (Monika)

Monika: Díky Evi, že jste vymyslela klub Jíme Jinak....

Nehoní mě mlsná a dokázala jsem se vzdát kávy

Silvushe: Evi, Helčo, jste fenomenální ! Vy i vaše...

Nehoní mě „mlsná“ a nějaké kilčo je dole (Iva)

Iva: Ahoj Evi, mám za sebou 14 dní a...

Nejsem už nafouklá, nemám ani pálení žáhy a śhodila jsem 6 kg v 62 letech

Dana P.: vaše stránky jsem začala sledovat již koncem...

Jde to i se dvěma maličkými dětmi

Martina: Ahoj Evi a Helčo, a všichni ostatní ?. Jsem s...

Díky JJ jsem ušetřila, cítím se lépe, hubnu a lépe i vypadám!

Kateřina: Na JJ stravě jsem oproti normálnímu stravování ušetřila...

To, co děláte, mě obohacuje, inspiruje a učí

Pavla: děkuji Vám za Vaši lásku k jídlu, díky níž...

Zhubla jsem 5 kg za 3 týdny a 9 cm v pase

Lenka: vaše recepty okukuju již dlouho, až letos jsem vyzkoušela...

I můj nastávající se oblizuje až za ušima

Vfadra: Jídla jsou skvělá, celkově se snažím vařit zdravě,...

Ještě nemáte registraci? Získejte výhody.
REGISTROVAT ZDARMA

Neuvěřitelných 60 komentářů. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

  1. Dobrý den Evi,nejde mi uplatnit klubová sleva na miso i přésto ,že píšete – lze uplatnit do roku 2021. Je to technická chyba nebo? Děkuji za info.Simona

  2. Evi, ráda bych ochutnala, ale momentálně jsou kojibackers mimo provoz. Uvidím, kdy zase naskoci. Pokusis se obnovit slevu i na příští rok, kdyby to letos už neklaplo?

  3. Včera mi dorazily tyto výrobky. S námahou jsem je dostala všechny do lednice…..předpokládám, že všechny tyto výrobky jsou plné enzymů, proto mě udivila jejich příprava – polévka se zalije horkou ( ne vařící) vodou, ale když víme, že enzymy se likvidují při teplotě 45 st. C???? Voda 45 st. C není horká. Dnes jsem vyzkoušela Kimchi polévku a je moc dobrá.

  4. Podruhé objednáno. Dokonce jsem brala 2 polívky pro manžela, který šel taky do sebe a začal zdravěji jíst. Sice ne dle JJ, i když hodně si se mnou dá, ale už je to první vlaštovka. A zhubnul už 14 kg. Už si oblíbil miso polévky, saláty JJ, kvašenou zeleninu…mléko nahradil rostliným, přestal jíst bílé pečivo a veškeré sladkosti….no však ono to půjde :-)

    Evi, díky za slevu, na to manžel totiž taky dost slyší:-)

    • Kačko, já fakt žasnu a juchám! Tak on má dole 14 kg???? To je prostě super mega zpráva!!! Jsi úžasně nakažlivá v tom nejlepším možném slova smyslu 👍👍👍❤

  5. Našla jsem tento článek, jsem samozřejmě jako ostatní unešená, už se mi ty chutě samy ve fantazii formují, jaké to asi bude (shiitake u milovníka hub, hmmmm) – prosím o zkušenost/doporučení vás, co už používáte, jsem velmi limitovaná prostorem, musí se načaté balení skladovat v chladu nebo stačí pokojovka? Prsty mě svrbí objednat taky nabídku odshora dolů, jak vidím, nebudu první 😂😂😂, nicméně abych pak spíš nesmutnila, že to musím načínat postupně…. moc díky, kdo napovíte.

  6. Taky moc chválím úplně všechno 🥰. Objednala jsem od každého něco a jedna dobrota větší jak druhá. Úplně mě nadchlo shiokoji. Rychlost dodání přímo nadzvukova 🤣. Děkuji

    • Já se snad budu muset taky vrhnout na tu objednávku. Takových pozitivních recenzí…. Co se, prosím, dá dělat z toho shiokoji? Nakládat maso nebudu. Tak mě napadá jen ta pečená zelenina. Nebo ještě něco?

                • Jo, měla jsem to taky tak. Už se moc těším. Než mi balíček dojde, tak si zatím jen představuju, že teď bych do tohohle jídla mohla použít klidně tohle…. :-D Polívky jsem původně objednávat vůbec nechtěla, ale nějak mi tam 3 kousky do košíku samy skočily :-)

                • Ano a proto jsem nakoupila jim to tam taky rovnou vykoupila skoro všechno. A co jsem nekoupila teď, na to udělám objednávku příště :-D Nevím, jestli mě tyhle slevy naopak spíš nezruinují :-D

                • Nezruinují, protože koupíš zdravé věci, které nacpeš do zdravého vaření a tím ušetříš za nezdravé jídlo, potažmo pak léčbu, léky a pracovní neschopnost v budoucnu 😃😂👍

  7. Ja si dneska objednala miso, polevky, umekoji a shiokoji a uz se moc tesim. Evi, diky za vyjednani slevy pro klubaky. Miso u nas rychle mizi a to skoro dvojkilove baleni snad chvili vydrzi.

    • Jsem ráda, že se to využije, Mirko 😍 Jo jo, dvoukilové balení je i pro nás ideální velikost 😃

  8. Nemůžu si pomoct, ale musím opět chválit :-) Včera přišel balíček, tak jsme mohli ochutnat i jejich hrachovou Tamari a také hruškovojablečný ocet – vše vynikající, obzvlášť tamari je opravdu luxusní.

    • Martino, to mám fakt radost, že jsem se s touhle firmou trefila do vkusu vám, co už umíte vařit jinak a tyhle chutě oceníte. Já jsem z nich taky nadšená. Díky!

  9. Tak jsme si díky Kojibakers právě zamilovali další jídlo – do prohřátého natta na cibulce jsem místo sojovky dala lžičku kimchi polévky a je to bomba 👍, doporučuji vyzkoušet!

  10. Včera balíček dorazil. Ihned jsem vyzkoušela kimči polévku a musím říct, že super. Když člověk fakt nestíhá vařit,je to dobrá volba. Navíc vše perfektně zabaleno. Určitě objednám znova.

    • Holkám taky děsně chutnala, když jsme byli na návštěvě v provozovně, což mě dost překvapilo, protože je pikantní. Tak jsem ráda, že jsi spokojená a sleva se využila 👍

  11. Hlásím, že dnešní ranní polívka s jejich hrachovým miso byla úžasná. A včera jsem zkusila ochutit žampionovou omáčku lžící shiitaké polévky a byli jsme taky nadšení. Už se těším, až vyzkoušíme tu kimchi polévku. Každopádně můžu jen doporučit, obzvlášť pro začátečníky budou jejich světlé misa tou pravou volbou. A taky chválím rychlost vyřízení objednávky, jsou to opravdu šikovní kluci a já děkuji za jejich „objevení“ pro mě :-)

    • No tak to mám velikou radost, Martino! Taky si myslím, že pro začátečníky je to úplně super sortiment 👍

  12. Musím povedať, že skutočne super. Objednala som si od nich už asi aj dva mesiace dozadu, objednávka bola obratom vybavená, a to z Čiech na Slovensko a v čase „krízy“. Skutočne dobrá skúsenosť a samozrejme výrobky tiež. Odporúčam.

    • Jsem ráda, že se ti akce líbí, jestli nakoupíš, tak dej vědět, jak ti chutná. Já jsem z jejich misa nadšená.

  13. Zobrazit všech 60 komentářů

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článek7 tipů, jak co nejlépe zužitkovat nadúrodu ovoce a zeleniny
Další článekGoorganic – vše pro klíčení se slevou