Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Veganský parmazán a další pochoutky se slevou pro Klubáky

Chcete jíst zdravě, nemůžete sýry a chybí vám chuť parmazánu? Ochutnejte vynikající veganský parmazán a další produkty, které oceníte v domácí kuchyni i na vašich výpravách za dobrodružstvím a odpočinkem.

Veganský parmazán

Je vyráběn z hrachu a krup a zcela jistě si vás získá svou lahodnou umami chutí. Podle mnohých ohlasů je chutnější, než pravý parmazán a vy si s ním bez výčitek můžete ochutit vaše pokrmy jako saláty, těstoviny, rýži nebo různá zeleninová jídla. Dodává se v kompostovatelném sáčku se “zipem”.

MUGI miso peaso z modřínové kádě

Ochutnejte tuto výtečnou miso pastu z bio hrachu a bio ječných krup. Je solená nerafinovanou bio solí a vyráběná rukama pouze v malých dávkách. K její výrobě jsou používány bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině. Vašim polévkám a dalším pokrmům dodá mnoho cenných látek a úžasnou chuť.

💡 TIP: Sezóna plavek je tu! Zkus tento jídelníček a sprav si postavu.

Sušené miso

Další skvělou vychytávkou, kterou díky nízké hmotnosti, praktickému balení a trvanlivosti oceníte také na vašich cestách, je sušené mugi miso peaso. Jedná se lahůdku, která vzniká usušením miso peaso pasty a rozemletím na prach. Je dodávána opět v kompostovatelném sáčku se “zipem”.

Aceto balsamico jablečné

Vylepšete si svoje saláty, nápoje a další pokrmy tímto tmavým sladkokyselým octem lahodné chuti a laskavé vůně. Vzniká pomalou redukcí jablečného bio moštu na plameni v kombinaci se starým jablečným octem z dubové kádě.

Kvalitní produkty z lokálních surovin

Smolíkovi vyrábí miso a další produkty hlavně z českého hrachu a octy z českého ovoce a obilovin. Vymezují se k průmyslové výrobě potravin ve velkém a snaží se najít cesty k jídlu vyrobenému přírodní fermentací, bez konzervací, bez aditiv, bez zamlčování a polopravd na obalech výrobků.

S U R O V I N Y

Každá kulička hrachu nám projde rukama a každé jablko ručně omyjeme. Vyrábíme unikátní divoce fermentované potraviny rukama, postaru a v malých množstvích. Upřednostňujeme bio suroviny od českých zemědělců.

T E C H N O L O G I E

Nepasterujeme ani miso, ani octy. Nepřidáváme chemii a nelžeme na etiketách ani v reklamě. Vše vyrábíme čerstvé a živé. Jsme lokální, čili vyrábíme lokální výrobky a lokálně je prodáváme.

Z R Á N Í

Octy školíme v dubových kádích a sudech desítky měsíců. Necháváme je odležet na vlastních kalech z divokých kmenů kvasinek. Miso necháváme zrát v modřínových kádích obdobně jako zraje v Japonsku.

L A H V O V Á N Í

Balíme do papíru a skla. Lepíme snadno odstranitelné papírové etikety. Udržitelnost a lokálnost jsou pro nás životním přesvědčením.

F E R M E N T A C E

Kvasíme v dřevěných kádích a sudech z dubu a modřínu. Vlastní koji kultivujeme v dřevěných miskách. Fermentace je pro nás přírodní způsob konzervace a zušlechtění surovin na produkty.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají slevu 30% na produkty Oceterie. tj. octy z e-shopu odsmoliku.cz. [přihlaste se]
Akce trvá do odvolání.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

5 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Evi, prosím tě, nezměnily se podmínky? Já jsem vložila slevu a odečetla se pouze u jednoho výrobku.

Silvushe
19. 10. 2022

Dobrý den, pokouším se objednat nějaké dobroty z Oceterie a uplatnit nás kód pro slevu, ale nechce mi to kód přijmout. Říkám si, jestli je už kód neplatný ?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

4
3

Miso bez lepku i bez sóji? Existuje!

Miso je zdravé, ale pokud máte bezlepkovou dietu, zúžuje se výběr na sójové a rýžové. Když se přidá alergii na sóju, nemáte najednou po čem sáhnout. To se ...

Víkend pro nezadané v Železné Rudě (červen 2021) se slevou pro klubáky

Pojďte se seznámit, relaxovat, sdílet, zažít legraci a provětrat se na čerstvém vzduchu. Na chvíli zapomenout na své starosti, nesplněná přání a touhy. Poj...
2

Intenzivní víkendový kurz vaření s Paní Dýní

Zveme vás na intenzivní kurz vaření vyvážené stravy na základě principů Jíme Jinak, kde vám Lenka Rojíková (Paní Dýně) předá svoje znalosti a kuchařské zku...
5

Intenzivní víkendový kurz vaření s Paní Dýní – červen 2022

Zveme vás na intenzivní kurz vaření vyvážené stravy na základě principů Jíme Jinak, kde vám Lenka Rojíková (Paní Dýně) předá svoje znalosti a kuchařské zku...
2

Podzimní festival zdraví a harmonie (Olomouc)

Nakladatelství Anag vás srdečně zve na první ročník Podzimního festivalu zdraví a harmonie. V paláci Bohemia v Olomouci se každý čtvrtek od 15. 9. až do ko...
1
1

Intenzivní víkendový kurz vaření s Paní Dýní – září 2022

Zveme vás na intenzivní kurz vaření vyvážené stravy na základě principů Jíme Jinak, kde vám Lenka Rojíková (Paní Dýně) předá svoje znalosti a kuchařské zku...