Seitan je alternativa, která se dá použít všude tam, kde byste jinak použili maso. Klasický seitan se dělá z pšeničné bílkoviny, tento je ale úplně bez lepku, proto ho mohou i celiaci a děti.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

    • S hrachovou moukou jsme nezkoušeli, ale myslím, že…

  1. Zobrazit všech 14 komentářů
Předchozí článekZ obchodů mizí mikrotenové sáčky. Co bude místo nich?
Další článekMungo-zeleninový kotlík