Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?

53
MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje  používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené z vody a zeleniny a v polévce vařené z vývaru. Zeptaly jsme se také, jak dlouho se vývar vaří a zda se dá se skladovat. Z čeho se dělá a jak ho připravit ještě výživnější a jestli je nutné mít na vývar zeleninu v bio kvalitě nebo můžeme použít natě a slupky z konvenční zeleniny?

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Neuvěřitelných 53 komentářů. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

    • Vývar neděláme ze slupek z batátů, červené řepy…

    • Protože když dáte do studeného zeleninu, tak se…

    • Do vývaru můžete dát klidně i koření, jen…

  1. Zobrazit všech 53 komentářů