Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?
Od
Eva60
MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené z vody a zeleniny a v polévce vařené z vývaru. Zeptaly jsme se také, jak dlouho se vývar vaří a zda se dá se skladovat. Z čeho se dělá a jak ho připravit ještě výživnější a jestli je nutné mít na vývar zeleninu v bio kvalitě nebo můžeme použít natě a slupky z konvenční zeleniny?
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...