Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?
Od
Eva55
MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené z vody a zeleniny a v polévce vařené z vývaru. Zeptaly jsme se také, jak dlouho se vývar vaří a zda se dá se skladovat. Z čeho se dělá a jak ho připravit ještě výživnější a jestli je nutné mít na vývar zeleninu v bio kvalitě nebo můžeme použít natě a slupky z konvenční zeleniny?
Vaše opravdové příběhy
Cítím se jako Fénix, který vstal z popela (Dagmar, 63 let)
Podzimní detox s Jíme Jinak pro mne znamenal mnohem...
Sedíme na zemi, nemáme televizi a Vánoce slavíme po svém
Je víc věcí, které děláme jinak, nejen to, že...