Domů Téma Zeleninový vývar

zeleninový vývar

Italské dýňové rizoto

Pravé italské krémové rizoto je kulinářský zážitek a ne každý jej umí připravit. S tímto videoreceptem to půjde "uno, due, tre" a výsledek bude...

Vegan vaječná tlačenka

Tato lahodná "vaječná" tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá velmi...

Léčebný nápoj ze sladkých zelenin (pro slezinu a slinivku)

Slaďoučký nápoj, který zahřeje, potěší chuťové pohárky a navíc léčí žaludek, slezinu a slinivku (odstraňuje usazeniny, podporuje regeneraci a léčbu). Pokud máte časté chutě...

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Mohu na vývar používat i slupky z nebio zeleniny?

Zeleninový vývar je základem pro chutné a poctivé polévky. Klasická zelenina ze supermarketů je ale plná pesticidů a dusičnanů. Je takový vývar vůbec ještě...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?

MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje  používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené...

Kroupy vařené ve vývaru se zázvorem

Miluji kroupy. Ale ve vodě je vařím pořád, chtěla jsem zkusit něco nového. A tak vznikla tato chuťově velmi zajímavá příloha! Zkuste obměnit i...

Jak udělat zeleninový vývar

Zeleninový vývar je základní surovinou pro přípravu polévky. Využijeme jej i pro přípravu omáček, kaší, dušené zeleniny nebo pomazánek. Je to minerálová a vitamínová...
Téma: co jíst, low carb, kapie, vývar ze zeleniny, svačina, vajíčková sůl, zdravá strava, natě, jak vařit luštěniny, polyfenoly, olivový olej, celiak, tuřín, příloha, potíže s trávením, jak začít, zánět střeva, střevní potíže, placky, propustné střevo, alergie na mléko, jak ohřívat pokrmy, trávicí nemoci, namáčení semínek, vegetariánské recepty, vláknina, kojení, nejrychlejší jídla, Vladimíra Strnadelová, večerní chuť na sladké, jak se zbavit závislosti na cukru, cibule, bez lepku, agar agar, děti, jak vařit obiloviny, týdenní jídelníček, vegetariánství, zbytky ze zeleniny, bramboráky, bez vejce, závislost na sladkém, antibiotika, živočišná strava, vyvážený jídelníček, zelí, celodenní jídelníček, sezóna podzim, kalorie, uzené tofu, veganský sýr, semínka, Klub Jíme Jinak, nadýmání, toxiny, strava při problémech s trávením, vývar, trávicí enzymy, ibišek, odpočinek, vegan vaječná tlačenka, těhotenství, úzkost, cvičení, omáčka, dráždivý tračník, bez sóji, sliznice střeva, bez masa, oběd, jak léčit dráždivý tračník, svačinky, nápoj, křeče břicha, jablečný ocet, vegeta, jídlo do práce, obiloviny, slinivka, střevní problémy, ovoce, oregáno, namáčení, paprika, česnek, oběd do práce, střevní mikrobiom, rychlovky, zdravé potraviny, duševní zdraví, vajíčko, střevní bakterie, tofu, průjem, střevní mikroorganismy, petržel, esenciální olej, slezina, rychlé vaření, veganství, problémy s trávením, zelenina, deprese, sladká chuť, dýně, mrkev, dýně hokkaido, hrášek, aspik, esenciální olejíček, namáčení oříšků, císařský řetz, bez vajec, lepek, zácpa, do práce, psychika a střevní choroby, střevní mikroflóra, vegan tlačenka, stres, vejce, tymián, antioxidanty, glutamát sodný, reflux, sladký zeleninový nápoj, mléčné kvašení, trávení, lékořice, brokolice, cukr, hřebíček, kešu oříšky, imunita, bio, barviva, original JJ, pastiňák, jogurt, léčba střevních nemocí, košťály, chutě na sladké, sůl kala namak, polévka, meditace, sójová omáčka, střeva, syrové ovoce, syndrom propustného střeva, Video

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?