Domů Téma Zeleninový vývar

zeleninový vývar

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Vegan vaječná tlačenka

Tato lahodná "vaječná" tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá velmi...

Mohu na vývar používat i slupky z nebio zeleniny?

Zeleninový vývar je základem pro chutné a poctivé polévky. Klasická zelenina ze supermarketů je ale plná pesticidů a dusičnanů. Je takový vývar vůbec ještě...

Italské dýňové rizoto

Pravé italské krémové rizoto je kulinářský zážitek a ne každý jej umí připravit. S tímto videoreceptem to půjde "uno, due, tre" a výsledek bude...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?

MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje  používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené...

Kroupy vařené ve vývaru se zázvorem

Miluji kroupy. Ale ve vodě je vařím pořád, chtěla jsem zkusit něco nového. A tak vznikla tato chuťově velmi zajímavá příloha! Zkuste obměnit i...

Jak udělat zeleninový vývar

Zeleninový vývar je základní surovinou pro přípravu polévky. Využijeme jej i pro přípravu omáček, kaší, dušené zeleniny nebo pomazánek. Je to minerálová a vitamínová...
Téma: vaječná tlačenka, vegetariánské recepty, císařský řetz, antibiotika, namáčení semínek, vejce, aktivace oříšků, stres, aloe vera, kroupy, vajíčková sůl, syrová zelenina, celer, kalorie, vegan, relax, vývar ze zeleniny, kala manak, polyfenoly, veganský sýr, odpočinek, aditiva, dochucovadla, paprika, slupky, psychika a střevní choroby, trávení, zdravá strava, vegeta, mrkev, bez laktózy, fit strava, živočišná strava, SIBO, strava při střevních potížích, bezlepková dieta, antioxidanty, bílé vino, střevní rovnováha, omáčky, tofu, omáčka, kešu, úzkost, syndrom propustného střeva, trávicí problémy, sójová omáčka, bobkový list, toxiny, polévky, příloha, jablečný ocet, luštěniny, koření, jak vařit obiloviny, bez sóji, ohřívání jídel, potíže s trávením, oslabené trávení, sůl kala namak, děti do 1 roku, strava při nemoci střev, plynatost střev, celodenní jídelníček, čerstvé jídlo, vegan tlačenka, střevo, brokolice, original JJ, oběd, porod, kapie, košťál, uzené tofu, lékořice, glutamát sodný, supermarket, placky, jídelníček, jogurt, rychlá jídla, spánek, sliznice střeva, křeče břicha, hrášek, střevní bakterie, zelenina, rychlé vaření, pesticidy, sezóna podzim, zeleninový vývar, dysfunkční střevo, kojení, ABKM, bylinky, cibule, zácpa, ohřívání pokrmů, těhotenství, miso, jak ohřívat pokrmy, sladkosti, dýně hokkaido, kimchi, začátečníci, do práce, česnek, semínka, meduňka, týdenní jídelníček, zdraví, aspik, fermentace, co pít, červená cibule, dýně, začátečník, střevní potíže, salát, vajíčka, jídlo do práce, střevní zácpa, oběd do práce, ohřívaná zelenina, trávicí soustava, alergie na mléko, dráždivý tračník, fermentované potraviny, léčba střevních nemocí, bez masa, veganství, namáčení, večeře, počítání kalorií, vegetariánství, péče o střevo, sůl, zelí, košťály, svačinky, rostlinná strava, meditace, bio, zánět, imunita, trávicí nemoci, kurkuma, střevní mikrobiom, kandida, natě

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?