Domů Téma Zeleninový vývar

zeleninový vývar

Vegan vaječná tlačenka

Tato lahodná "vaječná" tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá velmi...

Krémová polévka s divokou zeleninou

Poslední na zimu uskladněná zelenina a první jarní rostlinky byly základem pro tuhle lahodnou polévku. Kopřiva, česnáček a lesní pažitka ji krásně doplnily, fialka...

Sytá zahřívací polévka

Sytá hustá polévka, která díky kombinaci uzené papriky a kokosového mléka překvapí svou lahodnou chutí. S kouskem kváskového pečiva skvěle zasytí.

Italské dýňové rizoto

Pravé italské krémové rizoto je kulinářský zážitek a ne každý jej umí připravit. S tímto videoreceptem to půjde "uno, due, tre" a výsledek bude...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Léčebný nápoj ze sladkých zelenin (pro slezinu a slinivku)

Slaďoučký nápoj, který zahřeje, potěší chuťové pohárky a navíc léčí žaludek, slezinu a slinivku (odstraňuje usazeniny, podporuje regeneraci a léčbu). Pokud máte časté chutě...

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Mohu na vývar používat i slupky z nebio zeleniny?

Zeleninový vývar je základem pro chutné a poctivé polévky. Klasická zelenina ze supermarketů je ale plná pesticidů a dusičnanů. Je takový vývar vůbec ještě...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Zeleninový vývar – nutnost nebo práce navíc?

MUDr. Strnadelová nám poví, proč doporučuje  používat zeleninový vývar. Řekne nám, jak vývar účinkuje na náš organismus a jaký je rozdíl v polévce uvařené...

Kroupy vařené ve vývaru se zázvorem

Miluji kroupy. Ale ve vodě je vařím pořád, chtěla jsem zkusit něco nového. A tak vznikla tato chuťově velmi zajímavá příloha! Zkuste obměnit i...

Jak udělat zeleninový vývar

Zeleninový vývar je základní surovinou pro přípravu polévky. Využijeme jej i pro přípravu omáček, kaší, dušené zeleniny nebo pomazánek. Je to minerálová a vitamínová...
Téma: original JJ, dráždivý tračník, zánět střeva, zbytky ze zeleniny, snídaně, vegan polévka, leaky gut, paprika, bez masa, svačina, salát, propustné střevo, Recepty a videa, aktivace oříšků, obiloviny, ohřívaná zelenina, namáčení, hlávkové zelí, špatné trávení, vyvážený jídelníček, čerstvé jídlo, nápoj ze zeleniny, reflux, obědové polévky, zdravé polévky, polévka, zimní polévka, mletá červená paprika, syrová zelenina, zelí, low carb, dýně hokkaido, vegetariánské recepty, brokolice, jak použít uzenou papriku, bezlepkové, tymián, střevo, dochucovadla, bezleková dieta, bezlepkové pokrmy, střevní bakterie, rostlinná strava, slinivka, léčba střevních nemocí, fialka, nápoj ze sladkých zelenin, kimchi, kroupy, ovoce, strava při střevních potížích, veganská kuchyně, Základní principy, bez lepku, průmyslově zpracované potraviny, jak ohřívat zeleninu, syrové ovoce, jak se zbavit závislosti na sladkém, kvašené zelí, krémové polévky, husté polévky, vegan vaječná tlačenka, rajský protlak, supermarket, agar, máta, bez mléka, sladké curry, veganský sýr, jak vařit obiloviny, aloe vera, bez sóji, syté polévky, závislost na cukru, batáty, jablečný ocet, cuketa, obědová polévka, ječmen, bolest břicha, relax, imunita, pesticidy, glutamát sodný, sladký zeleninový nápoj, alkohol, vegan tlačenka, bezlepková dieta, tofu, bio, nápoje, jak ohřívat jídlo, psychika a střevní choroby, bobulovité ovoce, sójová omáčka, nejrychlejší jídla, toxiny, vláknina, vegetariánství, potíže s trávením, česnáček, hřebíček, veganské jídlo, rychlé vaření, těhotenství, slezina, kešu oříšky, GMO, ohřívání jídla, sůl, jak se zbavit závislosti na cukru, probiotika, jak začít, polyfenoly, jídelníček, kala namak, začátečník, strava při nemoci střev, rychlá jídla, podzimní recepty, ohřívání jídel, nafouklá střeva, zdraví, trávicí nemoci, fitness recepty, vegeta, mléčné produkty, bobkový list, vývar, jak začít zdravě, sytá polévka, bez vejce, oběd do práce, zpracované potraviny, esenciální olejíček, zdravý jídelníček, střevní mikroflóra, večeře, IBS, polévky, sladká chuť, miso pasta, fazole, glutaman sodný, luštěniny, plynatost střev, rychlovky, kuchyňská sůl, bílé vino, sladkosti

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?