Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Neformální setkání se svačinou a večeří

Dlouhou dobu přemýšlíme, jak to udělat, abychom se mohly s vámi někde potkat osobně a užít si neformální atmosféru podobně naladěných lidí. A konečně našly skvělé místo a daly dohromady termín! Ve Františkových Lázních je totiž hotel, kde se vaří podle našeho gusta. Kuchaři v hotelu Francis bravurně ovládají přípravu zdravých jídel, je tu útulno, dostatečná ale přitom komorní kapacita. Neformální setkání proběhne ve Františkových Lázních v hotelu Francis v úterý 11.12.od 15:00 do 18:00 hodin.

Dlouhou dobu přemýšlíme, jak to udělat, abychom se mohly s vámi někde potkat osobně a užít si neformální atmosféru podobně naladěných lidí.  A konečně našly skvělé místo a daly dohromady termín!

KDE:

Ve Františkových Lázních je totiž hotel, kde se vaří podle našeho gusta. Kuchaři v hotelu Francis bravurně ovládají přípravu zdravých jídel, je tu útulno, dostatečná ale přitom komorní kapacita.

KDY: 

Neformální setkání proběhne ve Františkových Lázních v hotelu Francis v úterý 11.12.od 15:00 do 18:00 hodin.

PROGRAM:

Rády se s vámi pobavíme o našich zkušenostech jako je praktikování této stravy při zaměstnání, s dětmi ve školce, nebo jak to udělat v kuchyni s partnerem, který jí konvenčně. Bude zde otevřený prostor pro vaše otázky.

Kuchaři připraví ukázku zdravé slané i sladké svačiny.

Po 18:00 se bude podávat večeře. Samozřejmě se bude jednat o kompletní talíř.

Kdo není z regionu, může přespat a zdravě posnídat. K snídani zde podávají miso polévku a obilnou kaši. Pokud s sebou budete mít doprovod, který naší stravě neholduje, určitě ho také nezklamete. Místní kuchyň výborně zvládá i klasiku, takže na chuť si přijde každý.

CENA:

Za večer na osobu: 290 Kč  (v ceně je vstup na akci, ochutnávka slané a sladké svačiny, bancha čaj, kompletní večeře)

Za večer a ubytování se snídaní: 1.000 Kč

REZERVACE:

Rezervace je nezbytná, kapacita hotelové restaurace je omezená.

KONTAKT PRO REZERVACI:

Telefon na recepci hotelu: 354 541 049, nebo mobil: 777 780 117 (Jana Dančová Kopičková)

 

Ať už tedy jíte dlouho jinak, teprve začínáte nebo sbíráte vůli a odvahu udělat změnu, přijďte mezi nás!

Na setkání s vámi se těší

Eva a Helena

 

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Ahoj holky, to se mi líbí. Chci se zeptat, protože jsem to z textu úplně nepochopila. To je akce bez dětí nebo tam případně s nimi mohu přijet?

Skvělý nápad, na hotel jsem už koukala, není to od nás daleko a ani akce neni dlouhá takže i já můžu odběhnout(odjet)od kojeného dítka, což mi jakékoliv podobné-delší akce znemožňovalo. Takže jestli manžel svolí moc ráda přijedu. Mám se tedy přímo nahlásit na recepci nebo přes Vás?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

20
13

A přiber, jsi moc hubená, není na tobě nic hezkýho

Tuhle větu jsme nedávno slyšeli na letišti, kde se loučila odlétající rodina se svými příbuznými. Pravil tak postarší a velmi objemný pán s obrovským břich...

Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék

Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kl...
klub
6

Jak na kvasinkovou infekci

Kvasinky jsou normální součástí střevní mikroflóry, problém nastává, když se nadměrně přemnoží a začnou způsobovat potíže jako jsou plesnivé nehty, gynekol...

Sladké “tvarohové” knedlíky s ovocem (bez lepku)

Jakmile začne ovoce, děláme je často. Jsou rychlé, krásně drží a moc dobré. Tvarohové sladké knedlíky jsou naše česká klasika. My je děláme v naší zdravé v...

Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae

Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.
5
4

Češi propadli domácím limonádám

Okurková, levandulová, jahodová… Nabízí je už skoro každá restaurace a hospoda. “Domácím” limonádám jsme zcela propadli. Představujete si...