Domů > O nás > Pochvaly

Přítel mi řekl, že by tak chtěl jíst už pořád

Lucie: Ráda bych napsala takové shrnutí mého kurzu. Především moc děkuji za skvěle připravený a promyšlený kurz! Otevřely se mi nové obzory, naučila jsem se nové věci, objevila nové ingredience a recepty. Zhubla jsem pár kilo, hlavně přes břicho, okolí si toho hodně všímá :-) Cítím se moc dobře, jsem plná energie a dobré nálady. Jídla mi moc chutnala, i když toho jsem se nebála, už dlouho se stravuji podobně. Jen jsem teď důslednější a jím víc zeleniny, plus miso polévky ke snídani. Přítel jedl celou dobu se mnou (i vařil), zhubl 10 kilo (ani bych neřekla, že je tam má) a zbavil se spousty zdravotních neduhů (to byl jeden z důvodů, proč jsem do kurzu šla). Řekl mi, že by takhle chtěl jíst už pořád. Rozhodl se úplně přestat jíst maso, z čehož mám velkou radost (já už ho nejím spoustu let). Takže to hodně ovlivnilo můj život v mnoha ohledech :-) Po dlouhém váhání jsem se rozhodla koupil členství v Klubu JJ, takže se určitě ještě neloučím. Ještě jednou moc děkuji a těším se na pokračování :-)

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Výzva pro hrdiny Hubneme do plavek 2025. Čekají na vás krásné dárky!

Mnozí z vás se s námi pustili do kurzu Hubneme do plavek a protože z vašich ohlasů vidíme, že se vám daří a zasloužíte si odměnu, jsme tu opět s výzvou. Ne...

Nudle s cuketou

Krémová konzistence a chuť pepře je pro mě v této omáčce, do které využijte i přerostlejší cukety, neodolatelná. Zkuste a dejte vědět, jak chutnalo vám.

Domácí apulianské troccoli s houbovým krémem

Apuliánská kuchyně má skvělé a snadné recepty. Jedním z nich jsou například domácí těstoviny Troccoli, specialita, které se v mnoha ohledech podobá špagetá...
30
72

Spolu u stolu – živé setkání Klubáků v Praze 14.8. 2025

Osobní setkání členů Jíme Jinak? Konečně ano! Po delší době opět chystáme živou akci. Začínáme v Praze a podle vašich reakcí budeme případně pokračovat v j...

Cuketový “tatarák”

Cuketové zelí a cuketové bramboráky jsou už nuda. Ale co takový cuketový tatarský biftek?! Je téměř k nerozeznání od klasického, je bez masa i vajíček a je...

Zelená polévka s knedlíčky

Zelená polévka s knedlíčky plná zdravých surovin jako cizrna, daikon a brokolice. V tomto receptu využijete starý chléb a připravíte lahodné veganské jídlo...