Domů Téma Dysbióza

dysbióza

Rostlinná strava léčí deprese. Projekt podporovaný EU dává doporučení

Lidé s depresemi nebo s náchylností k depresem by měli dle projektu MyNetGut podporovaným EU konzumovat více celistvé rostlinné stravy. Může jim prospět potvrdily...

Pouhé 3 dny v nemocnici změní váš střevní mikrobiom k horšímu

Nemocnice by měla být od toho, abychom se brzy zotavili. Místo toho nám ale pobyt v ní může v těle nadělat paseku. Studie zjistila,...

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...
Téma: kombucha, střevní bakterie, fermentovaná zelenina, tibi, střevní mikroflóra, obezita, doplňky stravy, střeva, pacient, fermentované potraviny, fermentované produkty, pickles, mikroflóra, nerovnováha ve střevě, průmyslově upravené potraviny, celozrnné obiloviny, dysbióza, psychika, dobrá nálada, průmyslově zpracovaná strava, probiotické potraviny, ATB, střevní mikrobiom, antibiotika, bakterie ve střevech, deprese, miso pasta, bakterie, natto, psychické nemoci, kardiovaskulární onemocnění, prebiotika, nemocnice, psychické choroby, střevo, pobyt v nemocnici, pacietnti, patogenní bakterie, mikrobiom, průmyslově zpracované výrobky, vláknina, pikls, miso, bakterie mléčného kvašení, střevní dysbióza, mikrobiota, střevní rovnováha, fermentace, rostlinná strava, rejuvelac, zelenina, umeocet, průmyslově zpracované potraviny, rostlinné jogurty, Enterococcus faecium, kimchi, probiotika, kvašená zelenina, kardiovaskulární nemoci, kvašení, dysfunkční střevo, bifidobakterie

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?